PAS ZA KOLO

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
ANNE MARIE
1 sporočila
anne marie fr

Pozdravljeni,

pravkar sem prejela povodec Ref. 30724 posebaj za kolesarjenje in tek.

Nameravam ga uporabiti za kolesarjenje s svojim psom, pasme whippet. Vendar se mi zdi karabin, ki je priložen, res težak glede na velikost in težo mojega psa, ne menite, da je povodec kljub temu, da je označen za vse pse, morda malo "težak" za območje okoli vratu za takšno vrsto psa?

Equipe
134 sporočila
equipe fr

Pozdravljeni,

Potrebno je imeti dovolj močan karabiner. Ta artikel je standardne velikosti, zato mora ustrezati vsem velikostim, vključno z velikimi psi.

Na voljo smo vam za dodatne informacije.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo