Partnerska društva zoomalia regija Pariz

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
donya
2 sporočila
donya fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, katerim pariškim društvom Zoomalia daruje obroke ob naših naročilah strank. Razmišljal sem o posvojitvi še ene mačke in pomislil sem, da bi lahko pomagal enemu izmed partnerskih društev. Hvala za vaš odgovor.
AURORE
2 sporočila
aurore fr
Pozdravljeni, Pomagali smo ali bomo pomagali več združenjem na otoku Francoske, tukaj je seznam, mislim, da boste lahko našli nekaj za sebe. Razporedil jih bom po departmajih.

Paris
Združenje OWCA
NINE LIVES PARIS

Seine-et-Marne
Ani'Meaux
LES CHATS LIBRES DE LA ROCHETTE
Cibou et Compagnie
Pas Si Bêtes

Yvelines
Nala chats libres du 78
GAMELLES SANS FRONTIERE
Aide aux Chats sans Logis

Essonne
Pompons Heureux
Les ti'chats
Coeur animal
ANIMAUX SANS FAMILLE
Ami'Pattes
Animaux sans Foyer

Seine-Saint-Denis
EM Comité du chat de Sevran
Združenje Chats des Rues

Val-de-Marne
A.M.S.C Malinois Sans Colliers
Združenje Pattes & Coeurs Horizon
BooG law
LES CHATS DE LIMEIL

Val-d'Oise
SOS CAT PATTES
pattounes sans toit
AFELP

Mislim, da nisem nikogar pozabil, hvala vam in lep dan,
Aurore

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo