Vprašanja, razprave o izdelkih
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
nathalie
Ali obstaja vmesna velikost (M) med torbami "smart carry bag" velikosti S in tistimi velikosti L? Zakaj gremo od dolžine: 39 cm (velikost S) neposredno na dolžino 54 cm (velikost L)? Kakšna je največja dovoljena velikost ali teža torbe za vlak ter za letalo (kabina)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, da velikost M za ta izdelek ne obstaja. Če želite izvedeti, katere dimenzije so sprejemljive v vlakih in letalih, se morate neposredno pozanimati pri zadevnih prevoznikih.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sophie
Kakšna je teža velike potovalne torbe s šifro 50773?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Teža je 1kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
claire
Pozdravljeni, katero velikost bi mi priporočili za mojega mačka, ki tehta 5 kg. Star je 1 leto in pol. Poleg tega me zanima, ali je dno trdno za prevoz? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam velikost S. Dno te transportne torbe je poltogo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
rosy
Pozdravljeni, rad bi izvedel največjo težo psa, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dodali smo te informacije na stran izdelka. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
fanny
Pozdravljeni, ker teža psa in torbe skupaj ne sme presegati 8 kg za letalo, bi rad izvedel prazno težo torbe velikosti L. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, teža velikosti L je 1,04 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
maria
Izdelek Količina Cena
Pametna prenosna torba Smart Carry Bag - za mačke in pse Pametna prenosna torba Smart Carry Bag - črna - S 39 x 21 x 23 cm 1 39,99 €
Sledenje naročila po SMS-u 1 1 €
Stroški pošiljanja: 4,90 €
Ta torbo sem naročila in jo tudi prejela, vendar je pretesna.
Lahko mi prosim poveste, kako jo lahko zamenjam za večjo?
Vnaprej hvala
Maria Iranzo
Pametna prenosna torba Smart Carry Bag - za mačke in pse Pametna prenosna torba Smart Carry Bag - črna - S 39 x 21 x 23 cm 1 39,99 €
Sledenje naročila po SMS-u 1 1 €
Stroški pošiljanja: 4,90 €
Ta torbo sem naročila in jo tudi prejela, vendar je pretesna.
Lahko mi prosim poveste, kako jo lahko zamenjam za večjo?
Vnaprej hvala
Maria Iranzo
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, preprosto stopite v stik z našo službo za stranke prek vašega računa Zoomalia v mojih zaključenih naročilih. Služba za stranke vam bo poslala obrazec za odstop. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, imam majhnega mopsa, starega 5 mesecev, in bi rada vedela, ali bi bila torba z referenco 50769 primerna zanjo, če je odobrena za letalo. Hvala, Sandrine
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam model L 54 x 27 x 30 cm. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia