Paliativna obdelava

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jonathan
1 sporočila
jonathan fr
Pozdravljeni; Tukaj je moj klic v sili, morda mi bo kdo lahko pomagal ali svetoval. Imam psičko pasme Border Collie, ki ji dajemo zdravilo Palladia 50 mg, na žalost pa njenega raka ni mogoče operirati ali pa bi operacija za njo pomenila preveč posledic in tveganj. Iščemo zaupanja vredno spletno stran ali kraj, kjer bi lahko to zdravilo dobili ceneje kot pri našem veterinarju, ki stane 600 evrov za škatlico 50 mg. Bil bi vam hvaležen in v pričakovanju vaših odgovorov vam želim prijeten dan
john
1 sporočila
john fr
Pozdravljeni, imam škatlico z 17 tabletami po 50 mg, kupljeno pred 3 tedni. Če želite, mi lahko pošljete zasebno sporočilo: ohn.wayne gmail.com

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo