Paketi za mačke v IRC (Sémintra itd)
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
christian
Pozdravljeni,Po smrti moje burmanske mačke vam nudim hrano in pijačo za posebno potrebo bolezni ledvic: IRC = Kronična ledvična odpoved.1. sklop:- Semintra 4mg/ml z rokom uporabe do 08/2024: 1 nova steklenica s 100ml in malo iz druge steklenice s 100ml (vključno s 4 brizgami) = 70€ za sklop, cena ni pogajljiva, poštnina je na mojem strošku (prevzem na Relay točki).Ali osebno z gotovino v Rambouilletu v območju približno 25km.2. sklop:Kattovit piščanec za ledvice: 20 novih pločevink (vrednost 20€)Purina ProPlan Hydra Care: 25 novih vrečk (vrednost: 25€)Royal Canin RENAL Liquid: 1 nova steklenica (vrednost: 11€)Vetoquinol Ipatikine škatla s 300g, porabljena, ostane vsaj 2/3: 20€Sklop ni ločljiv: 50€ poštnina je na mojem strošku (prevzem na Relay točki).Ali osebno z gotovino v Rambouilletu v območju približno 25km.Oba sklopa skupaj: 110€ v vrednosti 200€.Fotografije izdelkov na zahtevo.
1 sporočila
sindie
Pozdravljeni, pravkar sem prebrala vaše sporočilo. Žal mi je zaradi vaše muce. Zanima me sklop 1. Moj maček je tudi na zdravljenju s Semintro. Prosim, povejte mi, kako naj nadaljujem. Lep pozdrav.
3 sporočila
veronique
Pozdravljeni Christian,
Imate še vedno zaloge SEMINTRA? Opravičujem se zaradi Birmanke, moj TIGROU je star 17 let.
Lep pozdrav, Véronique
Imate še vedno zaloge SEMINTRA? Opravičujem se zaradi Birmanke, moj TIGROU je star 17 let.
Lep pozdrav, Véronique
2 sporočila
martine
Pozdravljeni, žal mi je za vašo Birmanko, zanima me prvi sklop, če je še vedno na voljo za mojo sveto Birmanko. Hvala vnaprej. Lep dan.