Vprašanja, razprave o izdelkih Mokra hrana CARNILOVE Račka in fazan za pse
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
7 sporočila
laurence
Pozdravljeni, imam border collieja, ki tehta 24 kg, želim mu hraniti samo s konzervirano hrano, koliko količine naj mu dam? Na konzervi piše 800 g. Hvala za vaše informacije.
1 sporočila
emmanuel
Pozdravljeni, Zahvaljujem se za te informacije, tudi meni so v pomoč. Majhna podrobnost, v njegovo paštet dodam malo CBD olja, saj to pozitivno vpliva na njegov stres. Kupujem ga tukaj: https://www.lemarcheducbd.fr/cbd-animaux/cbd-pour-chien/.
48 sporočila
tony
pozdravljeni, da, 800 g na dan, hvala, lep dan
2 sporočila
bernadette
Pozdravljeni, imam sterilizirano psičko pasme pirenejski planinski pes, težko 50 kg, in mešanca s tekačem, težkega 10 kg. Koliko konzerv hrane Carnilove na dan potrebujeta vsak? Hvala.
48 sporočila
tony
pozdravljeni, za vašega pirenejskega planinskega psa 800 g na dan in za vašega jazbečarja 300 g na dan, hvala lepa, lep dan
4 sporočila
mickaël
Hvala za vaše odgovore, vendar mu od malih nog ne dajem več briketov, saj nikoli niso bili njegova priljubljena hrana in je bilo predrago imeti oboje, zato zdaj dobi samo eno 400-gramsko konzervo. Živjo, imam Pittbulla težkega 25 kilogramov in rad bi vedel, koliko konzerv bi mu moral dati? Hvala.
1 sporočila
sebastien
Pozdravljeni, v skladu z priporočili na škatli, 400g na dan za psa težkega 25kg, torej celotna škatla. Potem bo seveda odvisno tudi od apetita vaše živali in ali ji dajete kaj drugega zraven ali ne.
2 sporočila
michel
Pozdravljeni, za psa težkega 25 kg je na škatli priporočeno od 200 do 400 gramov na dan, odvisno od dodatka k prehrani! (jaz razumem, da mu lahko damo 200 gramov z dodatkom k prehrani, briketami ali čem drugim, do 400 gramov brez dodatka k prehrani!) Toda jaz mu dam odmerek iz škatle glede na njegovo težo in mu pustim brikete, da jih ima na voljo po želji. Poje jih malo, vendar občasno kakšnega poje.
48 sporočila
tony
živjo, za psa, ki tehta 25 kg, 800 g paštete na dan. hvala, lep dan
4 sporočila
mickaël
Pozdravljeni, imam Pittbulla težkega 25 kilogramov in me zanima, koliko konzerv hrane bi mu moral dati? Hvala.
1 sporočila
guy
Strinjam se z Michelom, dajte mu škatlo 400g, ki jo lahko izboljšate z rižem, na primer, in majhno porcijo briketov, ki jih lahko porabi po svojem apetitu. Osebno priporočam pašteto največ enkrat ali dvakrat na teden. Preostanek časa pa so briketi in sveža voda povsem sprejemljivi obrok.
48 sporočila
tony
pozdravljeni za psa, ki tehta 25 kg, 800 na dan hvala lepa dan
48 sporočila
tony
zdravo za psa težkega 25 kg je 800 g na dan hvala lep dan