Vprašanja, razprave o izdelkih OWNAT Just Grain Free Adult brez žitaric s piščancem za odrasle mačke
100% stranke
priporočam ta izdelek
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
celine
Pozdravljeni, ali obstaja pakiranje 8 kg, tako kot pri drugih linijah Ownat? Škoda se mi zdi, da je pakiranje tega omejeno na 3 kg.
2 sporočila
sophie
Pozdravljeni! Žal pa nimamo takšne promocije, imamo pa akcijo, kjer sta dva paketa po 3 kg cenejša.
1 sporočila
nicolas
Posebne kroketi za sterilizirane mačke so le trženjska poteza in so prava prevara. Pazite, saj nasprotno od splošno sprejetega mnenja mačka ne bo pridobila na teži zaradi višje vsebnosti maščob v teh kroketih, ravno nasprotno. Ogljikovi hidrati so tisti, ki redijo naše živali, in ko je v kroketih manj maščob, jih je več ogljikovih hidratov, zato je na vas, da odločite. V idealnem primeru (za sterilizirano mačko ali ne) naj bi bilo 40 do 45 % beljakovin in približno 20 % maščob.
2 sporočila
sophie
Popolnoma se strinjam!!
1 sporočila
veronique
Pozdravljeni, od katere starosti? Ali jih lahko vzamemo namesto tistih za sterilizirane mačke, ki so pošle? Hvala vnaprej.
19 sporočila
johanna
Pozdravljeni, ti briketi so namenjeni odraslim mačkam. Niso bili posebej zasnovani za sterilizirane mačke, glavni cilj je diverzifikacija prehrane mačk. Na vas je, da ocenite, če vaša mačka to potrebuje in če je res nujno? Lep dan
1 sporočila
jennifer
Pozdravljeni, Osebno menim, da so briketi za sterilizirane mačke ali drugi le marketinška poteza, pomembno je samo to, da je hrana posebej za mladiče ali odrasle mačke. Svoji Olimpi dajem brikete Ownat brez žitaric že več kot 6 mesecev (ker sem večkrat zamenjal njene brikete, ker so imeli prejšnji preveč ogljikovih hidratov) in noro jih obožuje.
1 sporočila
guilaine
Odrasla mačka je običajno od 1 leta naprej. Ja, razlika pri kastriranih je, da so bolj kalorične, ker imajo kastrirane mačke nagnjenje k temu, da lažje pridobijo na teži. Osebno jih brez težav dajem mojim kastriranim mačkam. Samo če vam zmanjka drugih, upam, da so tisti brez žitaric, drugače bo treba v prihodnje izbrati sorto z žitaricami.
1 sporočila
harmonie
Pozdravljeni, v tej je 20% maščobe, medtem ko v steriliziranih le 15%, zato pazite na kalorije.
2 sporočila
beatrice
Dober dan, svoji mački sem od 7/8 mesecev dal to hrano in ker je kastrirana, nisem imel nobenih težav. Kot so ljudje že omenili, je zadeva s "sterilizirano" hrano zelo marketinška ... prijateljica, ki dela v trgovini za živali, mi je celo to rekla.