Vprašanja, razprave o izdelkih OWNAT Classic Monoproteic Salmon za odrasle pse s lososom

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
ROSELINE
1 sporočila
roseline fr
Pozdravljeni,

Moj pes se praska, je pod zdravljenjem, svetovali so mi pasje brikete z lososom, kar sem počel zadnji mesec. Ali bi te brikete ustrezale za redno prehrano? Star je 3 leta, tehta 12,8 kg, gre pa za nemškega špica. Komaj čakam na vaš odgovor, hvala.
Marjorie
2 sporočila
marjorie fr
Briketi so majhni, torej so za špica da, poleg tega je znamka Ownat res odlična. Prav tako je monoprotein lahko prebavljiv za pse in moji nimajo več težav s kožo ali dlako odkar ga uporabljajo.
Alicia
1 sporočila
alicia fr
Pozdravljeni,

Osebno imam dva psa, oba stara po 8 mesecev, enega španskega alana in eno staffie. Oba sta imela nagnjenje k praskanju, še posebej alano, staffie pa je imela občutljivo kožo. Zato sem se odločil za to znamko in linijo izdelkov, ki je odlična! Moj alano se ne praska več in koža moje staffie je veliko manj reaktivna. Kar se tiče prebave, obe pasmi hrano odlično prebavljata in jo obožujeta.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo