Vprašanja, razprave o izdelkih OWNAT Classic Daily Care za odrasle mačke

100% stranke

priporočam ta izdelek

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Aurélie
1 sporočila
aurélie fr
Imam 4 mačke, stare 2 leti, 6 let, 7 let in 12 let… nobena nima težav. Eden od njih je imel težave z urinarnim traktom, in odkar sem prešla na te brikete, ni več problemov.
Nathalie
2 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, Ali so te briketi primerni za 12-letno mačko? Hvala, Lep pozdrav
Emie
1 sporočila
emie fr
Pozdravljeni, Mislim, da ja, vendar za mnenje vprašajte svojega veterinarja, saj bo vedel več kot mi!
Apolline
1 sporočila
apolline fr
Moj ima 11 let in je v popolnem zdravju s to
celine
1 sporočila
celine fr
Moj 12 let star maček jih je in ni nobenih težav.
Anais
1 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, imam dve mački različnih starosti, ena je stara 10 let, druga pa 7 let, in resnično sta obe v odličnem stanju. Veterinar mi je povedal, da je to zelo dobro za moji mački.
Guillaume
1 sporočila
guillaume fr
Pozdravljeni,

Svoje mačke hranim skoraj 1 leto s hrano za mačke stare 2 in 5 let in jim gre precej dobro. Ni zavračanja hrane, ni alergij ali bruhanja itd ...

Zelo praktična stvar je, da se vrečka zapre res dobro in briketi ostanejo dolgo časa suhi.

Kasneje vam ne bi mogel povedati, ali bo vaš 12-letni maček našel hrano po svojem okusu.

Lep pozdrav.
jerome
1 sporočila
jerome fr
Našemu 14-letnemu mačku to dajem in nima nobenih težav.
Theresa
1 sporočila
theresa fr
Jaz jih že dajem dvema mačkama, ki sta stari 14 in 13 let in pol, nobenih težav, zelo dobro jih jesta.
Aurore
1 sporočila
aurore fr
Nikoli nisem imela nobenih težav, tudi moj 17-letni maček jih z veseljem poje.
Maryvonne
1 sporočila
maryvonne fr
Imam dve mački, stari 13 in 14 let, ki to jedo in ni nobenih težav.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo