Vprašanja, razprave o izdelkih OWNAT Classic Complet za odrasle pse s piščancem

85% stranke

priporočam ta izdelek

24 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
stephanie
7 sporočila
stephanie fr
zdravo, velikost briket bo primerna za male nemške špice in čivave, vendar ne za mini različice. Hvala za vaše povratne informacije.
alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Briketi so trdi in merijo 2 cm x 1 cm
Leslie
1 sporočila
leslie fr
Te brikete dajem svojemu psu, ki tehta 30 kg. Ne priporočam jih za pse, ki tehtajo manj kot 20 kg, saj ostajajo velike.
Alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Po mojem mnenju prevelika.
EMILIE
1 sporočila
emilie fr
Ownat classico complet so res res popolne brikete, zato ni priporočljivo, da hranite samo s to vrsto briketov, saj jih moje psičke puščajo v svoji posodi. Vendar pa sem jim lahko dala nekaj kot nagrado, to obožujejo!
Véronique
1 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni, imam 3 pse: 1 čivava (5,5 kg/18 mesecev), 1 mešanec čivava York (4,3 kg/31 mesecev) in en staff (30 kg/9 mesecev). Vsem trem dajem iste brikete in nimam težav z malimi. Pravzaprav jih obožujejo!
stephanie
7 sporočila
stephanie fr
Hvala, ker imam več uteži od 2,5 do 5 kilogramov, zato me skrbi, da bi vzel paket s 20 kilogrami, in da bi imele težave s tem, da bi ga pojedle.
NADÈGE
1 sporočila
nadÈge fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, kje lahko pridobim merilne lončke za te brikete kot tudi za brikete za mladiče. Hvala
tony
48 sporočila
tony fr
Pozdravljeni, lahko naročite brikete junior na spletni strani Zoomalia. Merilna skodelica je na spletni strani, mislim, da za stranko. Hvala, lep dan želim.
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, priporočene količine glede na težo vaše mačke ali psa so izražene v gramih na zadnji strani pakiranja. Merilne kozarce z označenimi grami lahko naročite na spletni strani ali v trgovini.
Coraline
2 sporočila
coraline fr
Pozdravljeni, kakšno je blato psa pri teh briketih? Ali obstajajo težave s slabim zadahom ali vetrovi? Je kožuh psa lep s temi briketi? In za konec, kakšen obrok priporočate za 55KG težkega Ameriškega Akita psa, ki ni posebej športen, se dovolj, a ne prekomerno giba? Hvala vnaprej.
Clémence
1 sporočila
clémence fr
To so kroketi z dobrim razmerjem med kakovostjo in ceno.
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni, jemljem jih za svojega sibirskega haskija (20 kg, majhna postava), saj je potreboval pridobiti na teži in opažam lep napredek. Njegova dlaka je svetleča, blato je popolno in obožuje jih! Glede obroka vam ne morem povedati, ker ima naš pes težave s pridobivanjem teže, zato mu damo več kot običajno količino.
Laetitia
1 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, Briketi so dobri, ni negativnih vplivov na blato ali zadah ali na nivo vetrov. Kar se tiče moje situacije, moja psička je mešanka stafforda in bullyja približno 23kg in ji dam 2 merilna kozarca briketov.
Anaïs
1 sporočila
anaïs fr
Uporabljamo te brikete za našega skoraj 4 leta starega Golden Retrieverja. Tehta 33 kg. Pred kratkim so se njegove telesne aktivnosti povečale, zato smo povečali dnevne obroke na 3 merilne kozarce, ker je nekoliko shujšal. Ni težav z vetrovi ali slabim zadahom. Iztrebki so dobro oblikovani (približno dvakrat na dan). Njegova dlaka je lepa, še lepša odkar smo povečali porcije.
Marc
1 sporočila
marc fr
Pozdravljeni. Ta briketi jih dajem svojima dvema zelo aktivnima bokserjema: obožujejo jih, iztrebki so popolni in njihova dlaka je spet postala sijoča. Vendar je treba povečati DOZE (izgubila sta skoraj 2 kg od svojih 32 kg...!!!)
Cecile
2 sporočila
cecile fr
Pozdravljeni, moja psička (23kg) od začetka je te brikete in ima 3 leta, prav tako pa je v odlični formi, sijoča dlaka, prebava brez težav. Kmali nameravam poskusiti preiti na bi-nutricijo (brikete + pašteta), pri čemer bom še naprej ostala pri seriji Ownat Classic. Glede na njeno postavo (zelo mišičasta in aktivna) poje 300g/dan
ISABELLE
1 sporočila
isabelle fr
Zelo dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Kupujem jih za moja 2 nemška doga in mešanca stafforda, iztrebki so popolni, brez vonja, brez slabega zadaha, brez težav s kožo, dlaka je sijoča in psi so popolnoma siti.
5180453@RGPD.fr
1 sporočila
Pozdravljeni, no, moja punčka jih obožuje, ima normalno blato, nobenih vetrov in ima boljši zadah kot s hrano, ki jo je dobila od vzreditelja. Glede odmerka ji dam zjutraj in zvečer po dve otroški merici, vendar si sama uravnava količino, tako da je odvisno od dneva - včasih poje dve, drugič samo eno.
Richard
1 sporočila
richard fr
Sam sem jih vzela, ker so pošle običajne pasje brikete ownat. Nisem imela nobenih težav z blatom ali čim drugim. Moja dva psa, starejši samček bokser in četrtletna samička rotvajlerja, briketi ownat jima ustrezajo, edine, ki sta jih malo motile, so bile iz serije za zelo aktivne pse. Ampak kot vedno, pri uvajanju novih briketov se to stori postopoma z mešanjem s starimi. A po mojem mnenju, glede na razmerje med kakovostjo in ceno, take ponudbe trenutno ne najdem nikjer drugje. Lepa dlaka, brez posebnih vetrov, psi so zdravi.
Ingrid
1 sporočila
ingrid fr
Vse je popolno, tako iztrebki kot zadah. Pozimi za zdravo dlako in kožo dodajam lososovo olje. Za moje nemške ovčarje dajem 280 g zjutraj in zvečer (samec tehta 40 kg in se zmerno giblje!) Poleg tega sterilizirana samica nima težav s prekomerno telesno težo. Skratka, hrustljava hrana na vrhuncu!!!
corinne
2 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, ali bi bilo mogoče izvedeti sestavo briketov Ownat Classic? Hvala.
Genny
1 sporočila
genny fr
Pozdravljeni,V sestavi je 32% mesa, od tega 22% dehidriranega in 10% svežega piščanca, vendar pa je tudi 9% ječmena, 8% graha, 5% pšeničnih otrobov, 5% riža, 5% rožiča, 2% jabolka, 1% lososovega olja, 1% lanenih semen. To so glavne sestavine.
Vincent
3 sporočila
vincent fr
Moji psi to obožujejo in so iskreno v odlični formi
isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Imam dve psici, belo švicarsko ovčarko in leonberžanko, stari 6 let in 15 mesecev. Obe obožujeta hrano, nimata težav s prekomerno težo, čeprav sta sterilizirani, brez težav z driskami, 20-kilogramska vreča je praktična za večje pasme. Tako jaz kot moji psi smo res zadovoljni!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo