Vprašanja, razprave o izdelkih Ownat Care Hypoallergenic za mačke

65% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Martine Michel
6 sporočila
martine michel fr
Za te brikete sem mislil, da so dobre, vendar sem na spletnem mestu, ki navaja popolne sestave briketov, videl, da vsebujejo zelo veliko sladkorja, kar ni dobro za sterilizirane mačke.
Tatiana
4 sporočila
tatiana fr
Dober dan, ali so te briketi primerni za sterilizirano mačko? Hvala vam, lep dan
Lucille
1 sporočila
lucille fr
Pozdravljeni, delila bom svojo osebno izkušnjo glede tega izdelka. Moja dva mačka, stara 17 in 9 mesecev (oba sterilizirana), ga sploh nista prebavila (driska, vetrovi). Zato vam priporočam brikete iste znamke za sterilizirane mačke GRAIN FREE PRIME STERILIZED, če se prav spomnim. Tudi ti so hipoalergeni, brez glutena in žitaric. Lep dan.
jennifer
1 sporočila
jennifer fr
Pozdravljeni, Moja dva sterilizirana mačka obožujeta te brikete.
Tatiana
4 sporočila
tatiana fr
Najlepša hvala za vaše pričevanje in si vzeli čas, da ste mi odgovorili. Pravzaprav sem obotavljal med izbiro linije sterilized, nisem pa vedel, da je hipoalergena. Še enkrat hvala in lep dan.
Tatiana
4 sporočila
tatiana fr
Hvala tudi Jennifer za vaše mnenje, ali so vaše mačke s to hrano pridobile na teži? Hvala, lep dan.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo