Vprašanja, razprave o izdelkih

17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Anne
2 sporočila
anne fr
Opustil po nekaj dneh: moj pes je kljub električnim sunkom še vedno lajal, kar mu je povzročilo absces, poln gnoja, na mestu elektrod, prisiljen obiskati veterinarja. Treba je prepovedati!
nicole
1 sporočila
nicole fr
Nobena učinkovitost in baterija se hitro izprazni, odšel na odpad
Wahmetu
2 sporočila
wahmetu fr
Osebno prejeti ovratnik sploh ni deloval. Nisem ga niti poskusila dati okoli vratu moje psičke. Zoomalia mi je izdala dobropis. To je bilo prijetno dejanje. Kupila sem drug anti-lažji ovratnik od PetSafe (100€ za ovratnik!!!) drugje. Ampak vsaj ta deluje in moja psička v moji odsotnosti v nekaj dneh manj laja.
Kerstin
1 sporočila
kerstin fr
Popolnoma obžalujem ta neuporaben nakup. Ovratnica sploh ne deluje, nenehno piska, a nič ne učinkuje, in celo rekel bi, da je nevarna, saj je moja psička dobila tako močan električni sunek, da je zajokala. Ovratnico sem takoj vrgel v smeti. Ta ovratnica je prevara.
angelique
1 sporočila
angelique fr
Zelo učinkovito na mojem psu. Ko ima ovratnico, ne laja več. Z izdelkom sem zadovoljna.
PATRICE
2 sporočila
patrice fr
Koliko tednov avtonomije imajo baterije? Jih lahko zlahka najdete?
PATRICE
2 sporočila
patrice fr
Pozdravljeni, prav tako sem nezadovoljen zaradi neučinkovitosti teh ovratnic, še več, kupil sem jih tri, saj imamo doma tri pse, ki so med našo odsotnostjo po mnenju sosedov preveč lajali. Resnično nesprejemljivo je, da so baterije izjemno težko najti, če ne celo nemogoče naročiti v več prodajalnah. Take ovratnice ne bi smele biti več prodajane.
Lydie
1 sporočila
lydie fr
Imam to ogrlico in sem zadovoljna, baterije najdem pri Leroy Merlin, 19 evrov za dve, ne poznam njihove življenjske dobe, ker ogrlico uporabljam samo v primeru odsotnosti in baterijo odstranim do naslednje uporabe.
veronique
1 sporočila
veronique fr
Kar se tiče mene, je ta ovratnica zelo učinkovita in imam jo že 4 leta..... treba jo je dobro prilagoditi psu okoli vratu in razmakniti dlake (če so dlake dolge), tako da ovratnica pride v stik s kožo, če je to upoštevano, ovratnica deluje zelo dobro.
Christelle
1 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, potrjujem, da ovratnica ne deluje, moj pes še naprej laja, tudi ko je ovratnica vklopljena
ANNE-JULIE
1 sporočila
anne-julie fr
Pozdravljeni vsi,

Potrjujem neučinkovitost proti-laježnega ovratnika zoomalia. Nikakršne reakcije mojega psa, intenzivno lajanje se nadaljuje, četudi ima ovratnik nastavljen na najvišjo intenzivnost. Poleg tega model baterije, ki je notri, ni več v prodaji, kar otežuje polnjenje.

Razpoceni zaradi nakupa!
denise
1 sporočila
denise fr
zdravo, potrjujem, da je popolnoma neefektivno. Izdelka se izogibajte in predvsem ne kupujte nadomestne baterije (trajanje baterije 5 tednov..), popolnoma nepotrebni stroški. Moj pes še vedno laja.. ovratnica je nastavljena na maksimum, nič, nobene akcije ali reakcije ovratnice (ah ja, "piska" ko uravnavamo intenziteto ...ampak razen tega NIČ.
christelle
1 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, potrjujem, da je to neučinkovito, tudi moj pes je tulil, zato sem na koncu najela vzgojiteljico in od takrat naprej gre vse dobro.
Florence
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, moj devetmesečni malinois ima električno ovratnico, ker je želel preskakovati naša vrata, ovratnico smo kupili pri vas. Ampak sosedje so me opozorili, da ko odidemo, začne lajati in cviliti kot da bi umiral. Ali ji lahko damo tudi ovratnico proti laježu? Hvala za vaš odgovor.
Anne-Cécile
2 sporočila
anne-cécile fr
Pozdravljeni, ne moremo pisati na forumu, zato bom tukaj delila tudi svoje pomisleke. Ovratnica se ob laježu sploh ne sproži, čeprav slišimo piskanje nastavitve… Ali veste, ali je treba mini tester postaviti nekam ali narediti kaj posebnega?
LAURENT
1 sporočila
laurent fr
Pozdravljeni! Naročil sem 4 takšne ogrlice. Neučinkovito. Resnično sploh nisem zadovoljen.
alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni Tudi z neucinkovito ogrlico nisem zadovoljen
Jérôme
1 sporočila
jérôme fr
Nič, nikoli ni delovalo, po priporočilih Zomalia je treba pihati na zadnji del ohišja, da to zveni in vibrira, kar je psu popolnoma nerazumljivo, skratka, pojdite mimo

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo