Vprašanja, razprave o izdelkih Šotor za glodalce Zolia - 2 razpoložljivi velikosti
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
gwenn
zdravo, pri kateri temperaturi priporočate pranje šotora brez talne obloge v pralnem stroju?
1 sporočila
noémie
Pozdravljeni, jaz sem ga nastavil na 30 stopinj.
1 sporočila
ludovic
Kakšno velikost je treba vzeti za zajca prosim
5 sporočila
alice
Pozdravljeni, izbrala sem velikost S, ki ustreza morski prašički s težo 1,100 kg, vendar je malo tesna za mojega dihurja s težo 2 kg. Torej je vse odvisno od velikosti in teže vašega zajca :-)
5 sporočila
charlotte
Pozdravljeni, ali je možno odstraniti podloženo tkanino na dnu šotora za lažje čiščenje? Najlepša hvala!
1 sporočila
marie
Dober večer, da, to je mogoče, blazina ni pritrjena na šotor, lahko jo po potrebi zamenjate z drugo
1 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, da, dno je snemljivo
1 sporočila
lucile
ja, to je mogoče, ker se lahko umakne
1 sporočila
michel
Odkar sem svojemu pritlikavemu zajcu podaril ta šotor, večino časa preživi notri: počuti se varnega znotraj. Toda obžalujem njegovo občutljivost: po dveh tednih se je tkanina na dnu kovinskih lokov začela cefrati in zaradi tega eden izmed dveh lokov več ne drži ... Morala bom najti rešitev za popravilo!!!
1 sporočila
elisabeth
Za kaj služijo paličice znotraj vrečke? Hvala za vaš odgovor vnaprej.
1 sporočila
doris
Pozdravljeni, to se uporablja za postavitev šotora na tla, če želite :) jaz jih nisem uporabil ^^
2 sporočila
laurent
Pozdravljeni, ali lahko postavimo šotor zunaj?
1 sporočila
jeanne
Pozdravljeni, da, popolnoma je nepremočljivo!