Vprašanja, razprave o izdelkih Šotor za glodalce Zolia - 2 razpoložljivi velikosti

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Gwenn
2 sporočila
gwenn fr
zdravo, pri kateri temperaturi priporočate pranje šotora brez talne obloge v pralnem stroju?
Noémie
1 sporočila
noémie fr
Pozdravljeni, jaz sem ga nastavil na 30 stopinj.
Ludovic
1 sporočila
ludovic fr
Kakšno velikost je treba vzeti za zajca prosim
Alice
5 sporočila
alice fr
Pozdravljeni, izbrala sem velikost S, ki ustreza morski prašički s težo 1,100 kg, vendar je malo tesna za mojega dihurja s težo 2 kg. Torej je vse odvisno od velikosti in teže vašega zajca :-)
Charlotte
5 sporočila
charlotte fr
Pozdravljeni, ali je možno odstraniti podloženo tkanino na dnu šotora za lažje čiščenje? Najlepša hvala!
Marie
1 sporočila
marie fr
Dober večer, da, to je mogoče, blazina ni pritrjena na šotor, lahko jo po potrebi zamenjate z drugo
LAETITIA
1 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, da, dno je snemljivo
Lucile
1 sporočila
lucile fr
ja, to je mogoče, ker se lahko umakne
Michel
1 sporočila
michel fr
Odkar sem svojemu pritlikavemu zajcu podaril ta šotor, večino časa preživi notri: počuti se varnega znotraj. Toda obžalujem njegovo občutljivost: po dveh tednih se je tkanina na dnu kovinskih lokov začela cefrati in zaradi tega eden izmed dveh lokov več ne drži ... Morala bom najti rešitev za popravilo!!!
elisabeth
1 sporočila
elisabeth fr
Za kaj služijo paličice znotraj vrečke? Hvala za vaš odgovor vnaprej.
Doris
1 sporočila
doris fr
Pozdravljeni, to se uporablja za postavitev šotora na tla, če želite :) jaz jih nisem uporabil ^^
Laurent
2 sporočila
laurent fr
Pozdravljeni, ali lahko postavimo šotor zunaj?
Jeanne
1 sporočila
jeanne fr
Pozdravljeni, da, popolnoma je nepremočljivo!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo