Osvetlitvena rampa Pogona

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Caroline
2 sporočila
caroline fr
Dne 22.01.2014 ob 12:25 na Galeria Compact Top za fluorescenčno svetilko

Pozdravljeni, imam terarij 45X45X45 exo terra (seveda začasen za začetek in učenje)

Če vzamem primerno svetilko, katere žarnice potrebujem za mladega pogona?

Prosimo, navedite mi model in moč vsake od potrebnih žarnic. Ali moram dodati še vir toplote (kot je grelna podloga)? Hvala vnaprej za vaš odgovor.

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

ne vem, katero svetilko lahko daš, glede na to, da potrebuješ hladen del 2/3 terarija in topel del 1/3 terarija

grelna podloga prižgana H24

in luč 12H na dan (odvisno od letnega časa...)

Lampi z 15W ne verjamem...

jacques
1 sporočila
jacques fr

ne potrebujem grelne podloge, imam 2 mlada pogo, imajo svoj pesek zvečer ugasnem ogrevalne luči in UVB, počutijo se zelo dobro, jedo vse, jabolka, solato, korenček, regrat, predvsem cvetove, kobilice iz moje vzreje, in prižgem luči, ko vstanem, imajo med 10 in 12 urami ogrevanja in UVB na dan, enkrat na teden kopel in postali smo prijatelji, to je to, dober večer

sebastien
5 sporočila
sebastien fr

Pozdravljen Jaques, povedal si najbolj pravilno, ampak po UV razkuževanju potrebuješ bodisi 10% ali 15% raztopino. Kar se tiče ogrevalnih preprog, se jih je bolje izogibati, ker pogosto povzročijo razpokanje stekla spodaj!!!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo