Vprašanja, razprave o izdelkih

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sandra
1 sporočila
sandra fr
Pozdravljeni, pravkar sem prejel svojo strižno mašino oster powermax, vendar ni bilo priloženih nobenih glavnikov ali strižne glave. Kateri model je potrebno vzeti?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Spodaj najdete povezavo, ki vam omogoča dostop do informacijskega lista sabotov: https://www.zoomalia.com/animalerie/sabots-pour-tetes-de-coupe-oster-p-20911.html

Spodaj najdete povezavo, ki vam omogoča dostop do informacijskega lista glav za rezanje: https://www.zoomalia.com/animalerie/cryogen-x%C2%AE-tete-de-coupe-pour-golden-a5-p-7211.html

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
marie
1 sporočila
marie fr
zdravo, ali ima ta kosilnica že nameščeno rezalno glavo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ne, glavniki in nastavki niso priloženi pri strižniku.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
gaspard
1 sporočila
gaspard fr
Pozdravljeni, katera rezalna glava je opremljena na Oster Power Max? Hvala, Gaspard. Komfort
 dominique
3 sporočila
dominique fr
po moji vprašanju in vašem odgovoru, grebci niso obvezni za delovanje škarj in glede plačila: res ponujate ta izdelek na tri obroke tudi s čeki
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Plačilo s čekom na tri obroke je mogoče le od 150€ naprej. Plačilo s kreditno kartico na tri obroke je po drugi strani mogoče že od 99€.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
 dominique
3 sporočila
dominique fr
Zanima me ta kosilnica, prosim, povejte mi, ali so glavniki priloženi in če ne, katere reference za naročanje glavnikov, ki so združljivi s to kosilnico. Navajate plačilo na trikrat (za mene s čeki), prosim potrdite.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, glavniki niso priloženi pri strižniku. Ne prodajamo jih na spletni strani. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo