Vprašanja, razprave o izdelkih Osnovni pesek bel ali rumen za puščavske terarije Trixie Reptiland
100% stranke
priporočam ta izdelek
21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
hugo
Pozdravljeni, koliko vreč bi potreboval za terarij velikosti 120x55? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za približno 5 cm boste potrebovali približno 33 litrov peska, kar je približno 46 kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
sandrine
ali je ta pesek primeren za Pogona Vitticeps?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, brez problema. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stephane
Pozdravljeni, imam leopardje gekone. Kaj mi priporočate, da dam kot podlago na dno terarija? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam to vrsto izdelka: https://www.zoomalia.com/animalerie/fibres-de-noix-de-coco-p-9453.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/substrat-naturel-pour-reptiles-copeaux-de-pin-p-9457.html S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
2 sporočila
vivien
Pozdravljeni, je ta substrat primeren za kalifornijskega kraljevega goža? Ali mi lahko svetujete o dobrem substratu, povedali so mi, da je ta kača puščavska.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta članek je pesek, ne substrat. Spodaj je povezava, ki vam omogoča dostop do različnih substratov, ki vam jih lahko ponudimo: https://www.zoomalia.com/animalerie/substrat-litiere-terrarium-c-881-1.html Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
6 sporočila
séverine
Zdravo, za terarij velikosti 45x45x45, koliko vreč bi potrebovali za paguro? Hvala vnaprej!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To je odvisno od višine peska, ki jo želite nanesti. Za debelino 2 cm potrebujete 5 kg peska in za debelino 3 cm potrebujete 8 kg. Lepo pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
julie
Pozdravljeni,za terarij velikosti 100 x 40, koliko vreč peska potrebujem?Hvala vnaprej!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za terarij teh dimenzij potrebujete 4 vrečke po 5 kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurelien
ali lahko pesek položimo za ustvarjanje plaže za vodne želve, ločen od vode s pleksi steklom, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To je pesek, primeren za terarije. Lahko ga torej uporabite za svojo želvo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia.
9 sporočila
auguste
koliko vrečk moram vzeti za tarro 120/60 hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Morda se lahko odločite za približno 5 vrečk po 5 kilogramov. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
johanna
Pozdravljeni, mislite, da bi to ustrezalo leopardjemu gekonu?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Pesek je za gekone lahko nevaren.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia
10 sporočila
anthony
Kateri pesek je primeren za bradato agamo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne glede na barvo, je vse odvisno od vašega okusa. Pesek je povsem primeren za pogona. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
3 sporočila
aline
živjo, ali je ta pesek primeren za pagurje?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, barva peska ni bistvena za raka samotarja. Pomembnejše je, da mu zagotovite več skrivališč. Lep pozdrav, ekipa ZOomalia