Vprašanja, razprave o izdelkih Ortopedski ležišče z memory peno Zolia Phuket za mačke
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
patricia
Pozdravljen, perem prevleko, vendar ne vzmetnice. Ker sem opral vzglavnik z memory pene in je končal v smeteh, nisem poskusil prati vzmetnice. Moj maček jo obožuje, ima težave z artritisom.
1 sporočila
allison
Pozdravljeni, zanima me, ali sta vzmetnica in prevleka pralna v pralnem stroju? Hvala
19 sporočila
johanna
Pozdravljeni, prevleka se lahko opere v pralnem stroju do 30 stopinj, vendar ne mislim, da se lahko vzmetnica opere v pralnem stroju. Lep dan
3 sporočila
florence
Pozdravljeni,
Osebno sem ga pravkar kupila, zato prevleko da, ampak ležišče perem v kadi, da sem prepričana, da se pena ne deformira. Kupila sem ga za eno od mojih mačk, ki je starejša od 15 let in ima hude težave s sklepi, ampak tudi moja nekaj mesecev stara mucka ga obožuje.
Imajo tudi protistresne košare ob strani, ampak vedno ležijo na enem od teh. :)
Osebno sem ga pravkar kupila, zato prevleko da, ampak ležišče perem v kadi, da sem prepričana, da se pena ne deformira. Kupila sem ga za eno od mojih mačk, ki je starejša od 15 let in ima hude težave s sklepi, ampak tudi moja nekaj mesecev stara mucka ga obožuje.
Imajo tudi protistresne košare ob strani, ampak vedno ležijo na enem od teh. :)
1 sporočila
laurent
Pozdravljeni, imam starega inkontinentnega mačka (starega več kot 18 let) in sem prevleko večkrat opral v stroju: dobro je zdržala, tudi pri malo več kot 30 stopinjah! Za vzmetnico sem večkrat opravil izpiranje (v kad ali pod curkom) in enkrat pral v stroju na programu za volno/občutljivo perilo, vendar se je malo razpokala (brez da bi izgubila obliko), zato tega ne bom več počel.
1 sporočila
aurelie
Dober večer, ali mi lahko poveste premer blazine? Ali krog meri 40 cm? Ali 55? Hvala