Vprašanja, razprave o izdelkih Ortopedski pasji ležišče z memory peno Zolia Newton

44 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Mona
2 sporočila
mona fr
Pozdravljeni, imam majhno dalmatinko, staro 13 let, ki tehta 21 kg. Oklevam med M in L, saj spi zvita v klobčič. Katero velikost mi priporočate? Hvala
Laetitia
1 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni. Kupil sem ga v velikosti L za svojega labradorca, ki tehta 22 kg. Rad se "ugnezdi" v kotu v obliki kroglice, nato pa se raztegne po dolgem in položi glavo na obrobo. Priporočil bi velikost L za tvojega dalmatinca.
Mona
2 sporočila
mona fr
Super, hvala! :)
Sarah
2 sporočila
sarah fr
Pozdravljeni, vzemite velikost L, ker ima moj špic 6 kg in sem izbral to velikost. Je odlična izbira z dobrim oprijemom, še posebej za starejše pse z bolečinami.
Didier
1 sporočila
didier fr
Pozdravljeni, priporočam vam, da vzamete velikost L. Moj 32-kilogramski beauceron se v njej počuti udobno, vendar bi mu bolj ustrezala velikost XL. Ni pa preveč hudo, ker zavzema tudi kavč svojih ljudi :-)
Marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, kupil sem vzmetnico v velikosti XL in zanima me, ali je mogoče prevleko kupiti posebej? Hvala
LAURENCE
2 sporočila
laurence fr
hvala, Sophie, za vaš odgovor,
LAURENCE
2 sporočila
laurence fr
pozdravljeni, prejel sem košaro, vendar je bila žimnica med transportom prepognjena na pol, zdaj je minilo pet ur, vendar žimnica ostaja ravna s izboklino na mestu, kjer je bila prepognjena na sredini.
SOPHIE
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, imel sem enako težavo pri dostavi. Vzmetnica je bila prepognjena na pol. Potrebovala je več dni, da je prevzela svojo obliko, kar ni v skladu z napovedanim časom.
Caroline
2 sporočila
caroline fr
Seveda. Kar nekaj dni traja, preden postane popolnoma raven. Spraševala sem se celo, ali bo ta guba kdaj izginila. Po mojih spominih mislim, da so stvari postale normalne po desetih dneh. Kljub temu ne obžalujem svojega nakupa. Res je kakovosten.
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni vsi! Pri meni je tudi po 3 tednih izboklina na sredini še vedno bila tam!! Poleg tega pena ni bila povsod enake debeline, zato je neuporabna!... Poleg tega moja starejša psička (13 let), ki ima težave z artritisom, sploh ni poskusila ležati na njej!! Čakala sem nekaj dni, da bi žimnica "dobila svojo obliko" nazaj, nato pa sem jo postavila na običajno mesto za blazino moje psičke: povohala jo je, se povzpela nanjo, naredila tri kroge okoli sebe in se spet spustila ter spala... Na tleh tri dni!!! Nikoli več ni poskusila! Skratka... Zelo razočarana, tega izdelka ne bom več kupovala prek interneta! Jasnost: težava ni na strani Zoomalia, bodimo jasni! ampak zaradi kakovosti blazine.....
Lisa
27 sporočila
lisa fr
Pozdravljeni vsi, na podlagi vaših povratnih informacij o tem izdelku smo ponovno preučili njegovo embalažo, izdelek je zdaj zvit in ne zložen, da se lahko čim hitreje vrne v svojo prvotno obliko in ne zadrži zložnih sledi. Lep pozdrav, Lisa iz Zoomalie
malory
2 sporočila
malory fr
Katero velikost izbrati za francoskega buldoga, ki tehta 13 kg? (Rad se zvije v klopčič, ko spi, obenem pa rad iztegne celo telo.)
Valerie
2 sporočila
valerie fr
Za velikost sem osebno izbrala velikost S - moj Westie ima 11,5 kg. Počuti se udobno, njegova glava je pogosto na robu. Počuti se udobno, vendar ni veliko prostega prostora.
Caroline
2 sporočila
caroline fr
Vzel sem velikost XL za svojega Border Collieja, ki je še vedno zelo majhen (3 mesece). Očitno je prevelik in zvečer vanj lahko pospravim vse njegove igrače. Ampak ko spi v njem, je popolnoma iztegnjena, in mislim, da je to tudi cilj, navaditi se na dobro držo.
audrey
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni. Imam 30-kilogramskega malinojca. Katera velikost bi bila najprimernejša? Hvala
SIMON*
1 sporočila
simon* fr
Imamo 32 kilogramskega Huskyja in vzeli smo velikost XL, kar je popolno.
Gregory
2 sporočila
gregory fr
Pozdravljeni. Imam zlatega prinašalca, ki tehta 32 kg. Velikost mu popolnoma ustreza, tudi ko je povsem iztegnjen. Poleg tega, ker je starejši in izgublja res veliko dlake, sem zelo zadovoljen s kakovostjo in enostavnostjo vzdrževanja.
Pascaline
1 sporočila
pascaline fr
Moj argentinski doga, ki tehta 40 kg, je popolnoma zleknjen s glavo naslonjeno na vzglavnik na svojem kavču velikosti L, ki meri 115 cm. Obožuje ga! Dobra kakovost, popolnoma snemljiva prevleka in pralna.
Jordane
1 sporočila
jordane fr
Dober večer. Imam pasjo posteljo Panier Newton velikosti XL že več kot eno leto. Moj pes, ki tehta 75 kg, obožuje to posteljo, saj na njej pogosto dremucka in preživi noči (opozoril bi, da so pene res vrhunske in se ne deformirajo). Vendar me zanima, ali je možno kupiti samo prevleko? (ker je precej tanka in mi je neprijetno po enem letu uporabe ponovno vložiti 100 evrov v novo). Hvala
Stéphanie
3 sporočila
stéphanie fr
Pozdravljeni, za staffi bull terierja, ki tehta 17 kg, katero velikost mi priporočate? Hvala
Christelle
1 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, imam argentinsko dogo, ki tehta 46 kg, in psa, ki tehta 16 kg, izbral sem velikost M in oba sta zadovoljna. Za tistega, ki tehta 16 kg, je velikost M precej velika, vendar je vse odvisno od tega, ali vaš pes rad leži v klobčiču ali se raje povsem raztegne, ko spi.
Christopher
1 sporočila
christopher fr
Pozdravljeni, imam staffija težkega 20 kg, priporočam vam nakup velikosti L.
Bruno
1 sporočila
bruno fr
Pozdravljeni, kupil sem srednje veliko za svojega 4-mesečnega angleškega ptičarja, ki tehta 15 kilogramov. To je v redu, vendar bo verjetno premajhna v prihodnjih mesecih. Drugače je zelo dober izdelek, obožuje ga.
Brigitte
1 sporočila
brigitte fr
Imam GOLDEN RETRIEVERJA, ki tehta 35 KG. Ne vem, katero velikost izbrati L ali XL, ker ni navedena velikost postelje. Če imate notranje mere za velikost L in XL, bi bilo to dobro, kaj pa vi priporočate?
l'alliance
1 sporočila
l'alliance fr
Pozdravljeni, ker imate obe velikosti za svojega psa, vam priporočam velikost XL, in če pogledate nižje v opisu velikosti, je omenjena tudi površina plastične prevleke. Lep pozdrav.
Isabelle
3 sporočila
isabelle fr
Ne vem, če ste videli fotografijo, ampak pri meni je velikost L. XL bi bil prevelik, L pred kaminom pa je ravno pravšnji in Naya se ne pritožuje.
Isabelle - MB
1 sporočila
isabelle - mb fr
Kupil sem model XL in imam labradorca, ki tehta 40 kg - Prostor je za tako pasmo psa premajhen. Noče se namestiti noter ...
Claire
1 sporočila
claire fr
Pozdravljeni, notranje mere so navedene nižje v opisu. Osebno smo izbrali velikost L za našega labradorca, ki tehta 32 kg, vendar je vse odvisno od tega, ali se vaš pes ponavadi raztegne ali zvije v klobčič. Če se rad izteguje, bo morda bolj primerna velikost XL.
Isabelle
3 sporočila
isabelle fr
Jaz sem vzel velikost L in se dobro prilega
Mireille
1 sporočila
mireille fr
Pozdravljeni, ali je velikost L primerna za labradorca, ki tehta 27 kg? Ali so navedene mere glede prostora za ležanje točne? Najlepša hvala.
Véronique
1 sporočila
véronique fr
Dober večer, moja psica tehta 30 kg, je križanec med belgijskim ovčarjem in bokserjem. Izbral sem velikost M 90*60*30 in zdi se, da se je kar dobro namestila ter obožuje poležavanje na blazinah. Imam tudi križanca z velikim planšarskim psom, ki pa se ne more udobno namestiti, čeprav si to močno želi.
Thierry
1 sporočila
thierry fr
Siv in udoben
Isabelle
3 sporočila
isabelle fr
Je zelo udoben, popolnoma snemljiv in sive barve, moj zlati prinašalec ga obožuje.
sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Kakšne barve je košara? Na spletni strani je označena kot siva, vendar izgleda bež. Lahko prosim poveste, ali se moramo zanesti na sivo ali bolj na bež barvo? Hvala za vaš odgovor.
Estelle
1 sporočila
estelle fr
Dober dan, res je sivo
Tim
1 sporočila
tim fr
Ni dvoma; tisti, ki mi je prišel, je sive barve. In, košara je dobre kakovosti.
OPHELIE
2 sporočila
ophelie fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali je mogoče prevleke s stranskih blazin sneti? Hvala vnaprej.
stephanie
4 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni, da, v celoti je odstranljiva prevleka, želim vam lep dan
Sébastien
2 sporočila
sébastien fr
Pozdravljeni, Da, košara ima popolnoma odstranljivo prevleko. S spoštovanjem.
Laurence
1 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni, vsak blazin ima svoj prostor, je popolnoma snemljiv in poleg tega zelo enostaven za vzdrževanje, en poteg z sesalcem in vse dlake so odstranjene ali pa z vlažno gobico.. res je zelo
Vincent
3 sporočila
vincent fr
Da, košara je popolnoma odstranljiva. Zelo zadovoljna z nakupom
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, kot sem že odgovoril, da, je popolnoma snemljiv in zelo praktičen za vzdrževanje. Poleg tega se ne deformira in ostaja udoben. Moj korthals gravž ga je takoj sprejel in je celo ponoči opustil svojo začetno košaro, da bi spal na tem. Popolnoma ga priporočam in kupil bom še enega za njegovega mladiča.
Christine
1 sporočila
christine fr
Je popolnoma odstranljiv, moj pes ga obožuje. Odlična kakovost
Cynthia
2 sporočila
cynthia fr
Da, je v celoti prevlečen, ima naslonjalo za roke na vsaki strani in eno za hrbet, poleg tega pa še spodnjo vzmetnico. Torej so štiri blazine in prevleka, ki jo je mogoče enostavno očistiti. Pral sem jo v pralnem stroju, kar je super, madeži se zelo, zelo enostavno odstranijo.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo