Vprašanja, razprave o izdelkih ORIJEN Six Fish Brez Žitaric za mačke in mucke
17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
yifan
Ali lahko vprašam, ali je izvor te mačje hrane Združene države Amerike ali Kanada?
1 sporočila
helene
Kanada
6 sporočila
do alice
Kanada
1 sporočila
evelyne
Kanada
1 sporočila
philippe
Zdravo, kakšna je vsebnost ogljikovih hidratov, ker je moja mačka diabetična ... hvala
1 sporočila
cécile
Pozdravljen 16%, to je navedeno v opisu :)
1 sporočila
raphaëlle
Vsem, ta blagovna znamka briket je bila prej zanesljiva, uporabljal sem jo 8 let, vendar jo je kupila skupina Mars. Embalaža je nova in recept ali izvor surovin se je spremenil, saj je na glavnih družbenih omrežjih mogoče najti veliko pričevanj o škodljivih stranskih učinkih na naše živali. Moje mačke so med njimi: praskanje, pretirano lizanje, cistitis, težave s hranjenjem in nenadna žeja... Več pritožb je bilo vloženih, nekateri živali so žal že umrle. Te brikete so škodljive.
1 sporočila
aline
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste velikost briketov Orijen za mačke s 6 ribami, prosim? Hvala
1 sporočila
julien
Pozdravljeni, imajo približno 4 mm v premeru in 2 mm v debelino
1 sporočila
sophie
Aline_B približno 5 mm širok in dolg ter 2 mm visok. Relativno sploščen.
1 sporočila
david
Pozdravljeni, ali gre za nov recept, ki se prodaja, ali za starega? (nov vsebuje sardine, skuše itd., stari pa lososa). hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je nov recept. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
geoffrey
Pozdravljeni, Embalaža se ne ujema s tisto na uradni spletni strani Orijen... Če gre za star izgled, lahko navedete rok trajanja (saj je rok uporabe za te brikete razmeroma kratek)? Če ne, kako to pojasnjujete? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Fotografija je bila dejansko fotografija stare embalaže, posodobili smo jo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
christophe
Pozdravljeni, dovolim si, da ponovno odprem vprašanje Marie-Claire, ker bi tudi jaz želela kupiti njene brikete, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost teh briketov še vedno nimamo na spletni strani. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marie-claire
ALI PROIZVAJATE KROKETE ORIJEN IZ PIŠČANCA? ČE NE, ALI JIH NAMERAVATE?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žal mi je, vendar tega izdelka ne ponujamo. Vašo zahtevo bomo posredovali ekipi, ki je odgovorna za dodajanje izdelkov na našo spletno stran, da bi ugotovili, ali je mogoče ta izdelek dodati. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia