Vprašanja, razprave o izdelkih ORIJEN Six Fish Brez Žitaric za mačke in mucke

93% stranke

priporočam ta izdelek

17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
yifan
2 sporočila
yifan fr
Ali lahko vprašam, ali je izvor te mačje hrane Združene države Amerike ali Kanada?
HELENE
1 sporočila
helene fr
Kanada
DO ALICE
6 sporočila
do alice fr
Kanada
EVELYNE
1 sporočila
evelyne fr
Kanada
Philippe
1 sporočila
philippe fr
Zdravo, kakšna je vsebnost ogljikovih hidratov, ker je moja mačka diabetična ... hvala
Cécile
1 sporočila
cécile fr
Pozdravljen 16%, to je navedeno v opisu :)
Raphaëlle
1 sporočila
raphaëlle fr
Vsem, ta blagovna znamka briket je bila prej zanesljiva, uporabljal sem jo 8 let, vendar jo je kupila skupina Mars. Embalaža je nova in recept ali izvor surovin se je spremenil, saj je na glavnih družbenih omrežjih mogoče najti veliko pričevanj o škodljivih stranskih učinkih na naše živali. Moje mačke so med njimi: praskanje, pretirano lizanje, cistitis, težave s hranjenjem in nenadna žeja... Več pritožb je bilo vloženih, nekateri živali so žal že umrle. Te brikete so škodljive.
Aline
1 sporočila
aline fr
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste velikost briketov Orijen za mačke s 6 ribami, prosim? Hvala
Julien
1 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, imajo približno 4 mm v premeru in 2 mm v debelino
sophie
1 sporočila
sophie fr
Aline_B približno 5 mm širok in dolg ter 2 mm visok. Relativno sploščen.
David
1 sporočila
david fr
Pozdravljeni, ali gre za nov recept, ki se prodaja, ali za starega? (nov vsebuje sardine, skuše itd., stari pa lososa). hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to je nov recept. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Geoffrey
1 sporočila
geoffrey fr
Pozdravljeni, Embalaža se ne ujema s tisto na uradni spletni strani Orijen... Če gre za star izgled, lahko navedete rok trajanja (saj je rok uporabe za te brikete razmeroma kratek)? Če ne, kako to pojasnjujete? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Fotografija je bila dejansko fotografija stare embalaže, posodobili smo jo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Christophe
4 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, dovolim si, da ponovno odprem vprašanje Marie-Claire, ker bi tudi jaz želela kupiti njene brikete, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost teh briketov še vedno nimamo na spletni strani. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Marie-Claire
1 sporočila
marie-claire fr
ALI PROIZVAJATE KROKETE ORIJEN IZ PIŠČANCA? ČE NE, ALI JIH NAMERAVATE?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, žal mi je, vendar tega izdelka ne ponujamo. Vašo zahtevo bomo posredovali ekipi, ki je odgovorna za dodajanje izdelkov na našo spletno stran, da bi ugotovili, ali je mogoče ta izdelek dodati. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo