Vprašanja, razprave o izdelkih ORIJEN Senior Brez Žit za Starejšega Psa

95% stranke

priporočam ta izdelek

20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
FRANCOISE
2 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni, kako velike so briketi, prosim? Hvala
jean jacques
1 sporočila
jean jacques fr
živjo, briketi so majhni, rekel bi, da imajo premer 1 cm
SYLVIE
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, So srednje velikosti
carla
1 sporočila
carla fr
Pozdravljeni, Da, to je približno 1,2 cm, kar je zelo primerno za starejšega psa (govorim o ORIJEN Senior) - Največji format je 11,4 kg, tudi jaz obžalujem, da ni zadrge za zapiranje, vendar je to zelo dober izdelek.
tony
48 sporočila
tony fr
Pozdravljeni, jaz jih za shranjevanje dam v posodo za pasjo hrano, tako ostanejo sveže. Imam psa, starega 9 let, in nikoli nisem imel težav z ohranjanjem svežine. Najdete jih lahko na spletni strani Zoomalia. Hvala, lep dan.
Benedicte
2 sporočila
benedicte fr
Pozdravljeni,
Vidim, da je ta izdelek spet nedosegljiv... Imam 2 velika psa in ne morem naročiti 4 ali 6 vreč naenkrat... !!! Ponavadi vzamem 2 na naročilo in imam dovolj za 1,5 do 2 meseca... Kdaj bodo vreče po 11 kg spet na voljo?
Hvala za vaš odgovor (stalo me bo več 4 po 2 kg kot 1 po 11 !!!
tony
48 sporočila
tony fr
pozdravljeni, vreče s hrano za pse, ki tehtajo 11 kg, so na voljo v količini, ki jo želite. Dovolj je, da vnesete količino pred vrečko s 11 kg v polje poleg "kupi". Hvala, lep dan
marie
3 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, kako se vrečka zapira? Je zatesnjena? Navajen(a) sem naročati brikete Carnilove, katerih vrečka je zelo praktična.Hvala
Didier
2 sporočila
didier fr
Pozdravljeni, torba ima kakovostno zadrgo za zapiranje. Osebno uporabljam hermetično posodo s prostornino vrečke za pasjo hrano teže 11 kg.
Cédric
1 sporočila
cédric fr
Na žalost ne (na veliki torbi), ni zapiranja. Sploh ni praktično. Moram ga zaviti, da ohranim svežino briketov.
marie
3 sporočila
marie fr
Najlepša hvala za odgovore. Da, nameraval sem kupiti vreče po 12 kg... škoda! Zapiranje pri Carnilove je tako priročno!
Christine
1 sporočila
christine fr
vrečka ni praktična, vendar jo zdrsnem v plastično posodo, ki sem jo kupila že pred časom za brikete moje psice. Zdaj jé senior brikete ORIJEN. Do zdaj je bila na briketih 6 fish ORIJEN. Pomembna je vsebina!
marie
3 sporočila
marie fr
Najlepša hvala, gospa, za vaš odgovor... Znamki Carnilove sem zvest že 3 leta in razmišljal sem o malo spremembe, čeprav se ne pritožujem... Imate prav, samo vsebina šteje!
Didier
2 sporočila
didier fr
Pozdravljeni, vztrajam, da ima vreča s 6 kg te različice zapiranje z zadrgo. Lep pozdrav
Annaïck
1 sporočila
annaïck fr
Pozdravljeni, majhne vrečke se dobro zapirajo z zadrgo, velike vrečke pa sploh ne, in to je res nadležno!
joelle
1 sporočila
joelle fr
Dober večer, če naročilo za Origen Senior oddam nocoj, kdaj bo dostava? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vaše naročilo bo pripravljeno v 24 urah in poslano. Rok dostave se razlikuje glede na prevoznika, ki ga izberete ob naročilu, ter lahko traja od 24 ur do 2/3 dni. Za več informacij se ne obotavljajte kontaktirati našo službo za stranke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Benoit
1 sporočila
benoit fr
Briketi so veliki približno 1 cm
nathalie
3 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, ali obstaja manjše pakiranje te znamke, saj je 13 kg veliko in ali so ti briketi primerni za odraslega psa, ki tehta 1,5 kg?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, na voljo je samo 13kg format, za to referenco ne ponujamo manjšega formata.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
tony
48 sporočila
tony fr
zdravo za to znamko so na voljo vreče po 2 ali 6 kg, vendar za pse, ki tehtajo najmanj 5 kg, medtem ko obstaja druga znamka za starejše pse ownat prime grain free senior piščanec in puran za psa od 1 kg, ki bi bila bolj primerna za vašega majhnega psa, vreče so na voljo v velikosti 3 ali 12 kg, hvala in lep dan

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo