Vprašanja, razprave o izdelkih ORIJEN Regional Red Brez Žitaric za psa in mladička
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
lorraine
Ali Regional Red briketi oddajajo vonj, podoben suhim govejim koščkom, ki jih dajemo kot priboljške?
1 sporočila
sylvain
Pozdravljeni, naš pes jih obožuje!!! Ampak smrdi!! Voilà
2 sporočila
lorraine
Hvala za vaš odgovor! Ali smrdijo enako kot drugi okusi v tej seriji? Ker mi vsi ostali vonji sploh ne motijo, samo vonj po govedini mi je neznosen
2 sporočila
benedicte
Pozdravljeni, opažam, da je Orijen Regional Red (11 kg) trenutno razprodan. Lahko poveste, kdaj boste prejeli nove zaloge? Hvala
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, ali imate morda preglednico s priporočenimi količinami za te brikete? (Moja psička tehta 22 kg in ima 1 leto in pol). Hvala za vašo resnost in vedno zelo hiter pošiljko izdelkov. Catherine
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za psa težkega 22 kg je priporočena količina med 200 in 350 g na dan, odvisno od aktivnosti. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, kdaj bodo na voljo Red regionali?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V naslednjem tednu bi morali prejeti novo pošiljko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
V naslednjem tednu bi morali prejeti novo pošiljko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
francoise ou eric
Pozdravljeni, ali še vedno prodajate Origen ribe v 13 kg, na vaši spletni strani jih ne morem najti.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, ta paket obstaja samo v velikostih 2,5 in 6,8 kg: https://www.zoomalia.com/animalerie/orijen-cat-6-fish-aux-poissons-p-13068.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
david
Pozdravljeni, ali nameravate prodajati Orijen Puppy hrano?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vašo zahtevo smo posredovali pristojni službi, da ugotovimo, ali je mogoče ta izdelek dodati našemu katalogu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nicolas
živjo, ali so te brikete primerne za tri mesece starega mladička pasme amstaff? hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da začnete s posebnimi briketi za mladičke, saj so lahko tisti za odrasle pse preveč bogati zanj.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia