Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
magdalena
Pozdravljeni! Ali ta stelja vsebuje bikarbonat? Slišal sem, da so ga začeli dodajati po določenem času... bikarbonat pa je lahko izjemno škodljiv za podgane in druge majhne živali. Hvala vam vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, v steljah CAREFRESH ni sode bikarbone. Lepo pozdravljeni, ekipa Zoomalia
12 sporočila
lucie
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali je resno, če moj zajec malo pogača? In koliko stelje s 14L lahko naredimo za zajčjo kletko 50x100x50?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Stelja CAREFRESH je 100% naravna, zato vaša mala žival ni v nevarnosti, če zaužije majhne količine. Težko je natančno oceniti, koliko časa lahko traja ena vreča stelje, saj to odvisi od pogostosti čiščenja. Je izredno vpojna in zadostuje že nekaj centimetrov debela plast, običajno en paket zadošča za najmanj en mesec uporabe. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
valérie
Pozdravljeni, 6X14=84. Torej 84L je enako 1kg, je to pravilno? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta artikel ima prostornino 14 l (kar ustreza 1 kg). Če vzamete 6 izdelkov po 14 l (kar ustreza 84 l), bo skupna teža torej 6 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anne catherine
Pozdravljeni, želela bi vedeti, ali gre za isti izdelek kot je CAREFRESH BLUE. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre za "normalno" steljo in ne "modro". Lepo pozdravljeni, Sandy iz Zoomalia