Vprašanja, razprave o izdelkih Plaid Polaire Orange Zoomalia Calidi
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
emeric
Zdravo,
Odeje Polar Calidi Zoomalia Orange 100 x 150 cm so prikazane po ceni 4.99 €, vendar ko izberete eno od teh odej in jo dodate v košarico, je prikazana po ceni 9.99 € lahko poveste nekaj več o tem? Hvala
Odeje Polar Calidi Zoomalia Orange 100 x 150 cm so prikazane po ceni 4.99 €, vendar ko izberete eno od teh odej in jo dodate v košarico, je prikazana po ceni 9.99 € lahko poveste nekaj več o tem? Hvala
1 sporočila
stephane
Ker nisem spletni skrbnik, ampak le stranka, kot ste vi, me Zoomalia prosi, da odgovorim na vaše vprašanje, na katerega nimam odgovora.
1 sporočila
bruno
zdravo, vzel sem ga z zvestobnimi točkami, 1600 točk.
1 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, ko sem kupil te odeje za mojo leglo avstralskih ovčarjev, sem videl, da so bile oranžne v akciji. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo ter primerna velikost za srednje velikega psa.
2 sporočila
francine
Pozdravljen Emeric, pravkar sem izvedel simulacijo naročila in cena na enoto je pravilna.
1 sporočila
carole
Moja mačka
2 sporočila
irène
Pozdravljen Emeric, Odeje, o katerih govorite, so trenutno v promociji. Eno lahko kupite v želenih dimenzijah za samo 4,99. Lep dan.