Vprašanja, razprave o izdelkih OPTIMUS Vrečka sveže hrane za mačke - 4 recepti po izbiri

17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Karine
1 sporočila
karine fr
moji 3 mački tega niso hoteli jesti, čeprav imam 2 zelo požrešneža
gilles ou Laurence
2 sporočila
gilles ou laurence fr
Dober dan, Ali kdo pozna vsebnost fosforja v piščančji pašteti? Hvala vnaprej in lep dan.
Jessica
25 sporočila
jessica fr
Vsebnost fosforja v hrani Paulet je 0,25 %
marine
2 sporočila
marine fr
Pozdravljeni, ali vsebujejo paštete omega 3? In če da, v kakšni količini? Hvala vnaprej
laurence
7 sporočila
laurence fr
Moj maček ni bil zadovoljen, videz kašastega, v smeti...
Lily
1 sporočila
lily fr
Vzel sem paket 12, enako za moje mačke, sploh jim ni všeč. Vendar pa obožujejo paštete v omaki Optimus.
elisabeth
1 sporočila
elisabeth fr
Moj maček tega ni hotel. Obliznil je samo tekočino. Po dveh poskusih je šlo vse v smeti.
KARINE
7 sporočila
karine fr
Pozdravljeni, ali so ti paštete primerne za mačke, starejše od 15 let? Hvala za vaš odgovor.
Christel
2 sporočila
christel fr
Moja 11-letna mačka ne mara Optimus vrečk z lososom, to je kaša.
CHRISTIANE
1 sporočila
christiane fr
Pozdravljeni, lahko mi poveste delež taurina v teh vrečkah sveže hrane Optimus? Hvala vam.
Mylène
1 sporočila
mylène fr
1500mg taurina
malika
3 sporočila
malika fr
1500mg
Sarah
1 sporočila
sarah fr
Pozdravljeni, gre za popolne paštete. Moji mački sta bili prvič presenečeni in samo eden od njiju ju obožuje.
Sophie
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, Gre za popolne ali dopolnilne paštete?
Claire
1 sporočila
claire fr
Živjo, mislim, da so to popolni pašteti, ker je zraven tabela z razmerjem, če ima maček 2kg = 1 vrečka/d - 4kg = 2 vrečki/d... in lahko dopolnite s hrustljavimi briketi, saj je tudi to napisano. Upam, da sem odgovoril na vaše vprašanje.
Mélanie
1 sporočila
mélanie fr
Pozdravljeni, osebno jim dam dodatek, vendar dam samo pol vrečke na mačko. So odlične! Zelo kakovostne. Izgledajo kot pravi pašteta! Moje mačke jih obožujejo.
Romane
1 sporočila
romane fr
Pozdravljeni, paštete so sicer popolne, vendar bodite pozorni na požrešne mačke, ki vse pojejo naenkrat - pomembno je, da razdelite obroke. Mačka je namreč prigrizek, ki pojé majhne količine 15 do 20-krat na dan.
ARNAUD
1 sporočila
arnaud fr
Pozdravljeni, dopolnjujejo se, celotna omemba mora biti navedena v opisu izdelka ali na škatli. Zdi se, da to ni tako, torej: dopolnilno. Lep dan.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo