Vprašanja, razprave o izdelkih OPTIMUS Sensitive Skin Losos & Riž za psa
28 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
hanane
Nikoli več ne bom kupil briketov za svoja 2 buldoga Grozno Plini skozi ves dan, ki padejo na tla Tekoče blato Osebno ne priporočam
1 sporočila
sophie
Ni dobro
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, to formulo sem vzel za test za svojega mladička, ki se zelo praska z Orijen Six Fish, Opti Life lososom in Opti Life piščancem. Ampak pravkar sem videl, da je to za odrasle pse. Ali je to problematično? Ali ne bi mogel mešati, katero drugo blagovno znamko bi priporočili, če ne, v hipoalergenični kategoriji brez preveč žitaric in morda z jagnjetino ali raco...? Hvala
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, moj Bully se neprestano praska po ušesih in je imel srbečico po hrbtu in tacah. Moj veterinar mi je dal tablete in rekel, naj ga preusmerim na hrano z lososom. Ali bi te briketi ustavili srbečico pri mojem psu?
2 sporočila
ophélie
Pozdravljeni, moja psička (francoski buldog) ima resne težave z alergijami. Najboljša hrana zanjo so bile briketi Acana Pacifica ali Orijen six fish. So dražje, vendar so naredile razliko za mojo psičko. Lep dan
11 sporočila
annie
Pozdravljeni, spremeniti bom moral pasje brikete, ker ima moj pes mehko blato, odkar so nekoliko spremenili njihovo sestavo! Oklevam med Proplan Optiderma Sensitive Skin in Optimus Sensitive Skin (ima težave s kožo). Kaj mi priporočate? Hvala
1 sporočila
delphine
Moj cane corso jemlje optimus in resnično so njegovi iztrebki odlični ... pozor, prilagajanje traja najmanj dva tedna, torej je tveganje za tekoče blato v prvem času
3 sporočila
lisa
Pozdravljeni, imam Optimus sensitive in moji psi so navdušeni nad tem, vendar imajo že dva dni drisko, zato ne vem, ali je to posledica tega, kar jedo (mačje iztrebke) ali nove brikete. Prej sem imel Optimus drugega okusa in sem izbral to. Ker ima moja Staffie velike težave s kožo in uporabljam tudi prah, ki ji ga dam in dobro deluje. Lep pozdrav
1 sporočila
bérangère
Dober dan, naš pretepač zelo veliko prdi, odkar je prešel na Optimus sensitive skin, to je neznosno, tudi driska ga muči.
2 sporočila
muriel
moja dveletna psička je imela težave s kožo, neprestano se je praskala, zato sem se odločila za optimus sensitive skin, prenehanje praskanja je bil super, ampak sedaj ima rahlo težavo, pogosto prdi in občasno ima poltrde polmehke blato, govorila sem z veterinarjem, ki mi je predlagal hills brikete, še nisem jih preizkusila, bomo videli.
1 sporočila
dominique
Moja psička je od svojega tretjega meseca jedla brikete Royal Canin, sedaj jih ima 13. Zelo se je praskala. Ima belo dlako in zelo tanko kožo. Kupila sem brikete Optimus, ker so dobri za pse z občutljivo kožo, in se je manj praskala, vendar je tudi začela veliko prdeti kljub prehodu, ki sem ga izvedla v treh tednih; zato sem se vrnila na njene brikete Royal Canin, vendar sem dodatno kupila prah Allergoderm za pse z občutljivo kožo, da ga potresem po njenem obroku. Skoraj nič več se ne praska in lahko se igra ali hodi. Tudi psička mojega brata je začela jesti brikete Optimus, ki ji zelo ustrezajo, vendar ima isti problem: zelo veliko prdi.
1 sporočila
eric
Pozdravljeni, moj bully je imel velike težave s kožo: srbenje, kraste, prhljaj, mastne dlake. Alergičen je na piščanca in govedino, mislim. Z Optimus sensitive skin je dobila sijočo, a ne mastno dlako, več ni imela rdečih oči in srbenja. Res so odlični. Poskusila sem tudi linijo brez žitaric, vendar je bila preveč težka za prebavo. Optimus sensitive skin s lososom jo je rešil; če ji pomaga, da se počuti dobro, ji bom seveda nadaljevala z nakupom te linije.
1 sporočila
stanislas
Pozdravljeni, ne naročam več pri zoomalia. Njegove brikete sem kupil v treh paketih (promocija) in sledil nasvetom spletne strani, to je štiritedensko obdobje prilagajanja. Po štirih tednih moja psička tega ni prenesla in zavrnili so povračilo, ker je njihovo obdobje preizkusa ... Uganite? Štiri tedne ...
1 sporočila
céline
Pozdravljeni, želel bi izvedeti, kaj je ekvivalent teže 340g teh briketov v številu meric/posodic. Hvala
3 sporočila
alice
To je odvisno od velikosti skodelice.
1 sporočila
marie
Zelo privlačno na pogled
2 sporočila
louann
za majhne pse so te briketi brit care https://www.zoomalia.com/animalerie/brit-care-adult-small-breed-agneau-riz-pour-chien-sensible-p-13120.html
1 sporočila
sylvie
živjo, moj kuža Calinou je alergičen na meso, toda najde ga slastnega in zelo dobrega, zares uživa
11 sporočila
annie
Pozdravljeni, sestava teh briketov vključuje lososa in piščanca. Ali lahko podrobneje navedete? (sveže meso, dehidrirano meso, mesne moke...?) Hvala za vaš odgovor
4 sporočila
melissa
Pozdravljeni, imam francoskega buldoga, ima mehko blato in si liže tačke ter se včasih ugrizne in si praska po smrčku. Katere brikete katere znamke bi moral vzeti, da ji bo pomagalo ali ne? Hvala, lep pozdrav, morda ji bodo te brikete pomagale.
1 sporočila
alexia
Melissa, za vašega buldoga bi morali vzeti brit mini.
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, to so zelo dobre brikete, vendar bodite pozorni, da pred popolno zamenjavo briketov opravite prehod. Če se vaš pes veliko praska (še posebej, če je buldog), se predhodno posvetujte z veterinarjem, da preverite prisotnost parazitov.
1 sporočila
phlippe
Preizkusil sem brikete Optimus in Virbac Veterinary HPM D1 - Dermatology Support za odrasle pse. Ni primerjave, brez oklevanja vam priporočam slednje. Cena je višja, vendar se splača...
2 sporočila
louann
Pozdravljeni, uporabil sem ta izdelek za svojega nemškega ovčarja, ki je imel piokokdito, pomagalo mu je in všeč so mu bile. Govorim v pretekliku, ker je žal umrl pred nekaj meseci :( Kot pri vseh briketih jih je treba postopoma vključevati v prehrano, da ne pride do težav s prebavo. So tudi zelo ugodne po ceni in se kosajo z nekaterimi blagovnimi znamkami. Moj je imel najraje tiste z jagnjetino. :)
4 sporočila
melissa
Pozdravljeni, ne vem točno, katera je brit mini, toda ta bi ji lahko pomagala.
1 sporočila
stephy
Mélissa, ste najprej videli veterinarja, ker lahko vaš pes trpi zaradi glivic ali stresa, in zgolj menjava briketov morda ne bo zadostovala.
1 sporočila
olivier
Pozdravljeni, želel/a bi uporabljati to pasjo hrano, vendar moj pes tehta le 6 kg, je shiatsu. Ali jih lahko vzamem? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kar zadeva hranilno vrednost, ni nobenih težav pri hranjenju vašega psa s temi briketi. Priporočamo vam, da vzamete majhno vrečko 1 kg za testiranje in preverite, ali velikost briketov ustreza in če vaš shi-tzu nima težav z njihovim uživanjem. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
rudy
Prenehala sem mu dajati te brikete, ker vsebujejo preveč fosforja.