Vprašanja, razprave o izdelkih Optimus liofilizirane priboljške za mačke - 3 okusi
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
maéline
živjo, ali so priboljški primerni za mladiče (3-9 mesecev)? hvala
3 sporočila
violette
To je 100% meso, tako da glede sestave ni prevelikega tveganja, da bi bilo neprimerno za priboljške. Po velikosti so kocke približno 1 do 1,5 cm. Moj petmesečni maček jih obožuje in nima nobenih težav pri jedi. Če je potrebno, mislim, da jih lahko še dodatno zrežeš za tvojega mlajšega mucka. Po teksturi so zaradi popolne dehidracije nekoliko podobne kartonu
5 sporočila
carole
dober dan, ja, lahko jih daste mačjim mladičem od 3. meseca starosti, kot sem že storila, vendar pa morate koščke narezati v primeru, da se lahko zadušijo, saj so koščki nekoliko mehki in lepljivi. To so dobri izdelki, mojih 15 mačk in 6 mladičev jih je noro veselih, jedo jih kot nori
5 sporočila
carole
ko končamo z jedjo, je treba ponuditi vodo za pitje, da bo bolje
1 sporočila
patricia
živjo, mojemu tri mesece staremu mačku so ti majhni koščki zelo všeč in ker so majhni, jih lahko zlahka poje. Dam mu jih samo kot priboljške, ker jih pogosto zahteva.
1 sporočila
marie pierre
dober dan, moj tri mesece star titi jih je brez težav, obožuje jih in s kroglico za priboljške je še bolj zabavno, dam mu jih na primer, ko naredi kaj dobrega (uporablja mačji WC, ni praskal po stenah čez dan ... ) ali pa mu jih dam preprosto za užitek, saj so izvrstne
3 sporočila
elorri
Pozdravljeni, že dva meseca ni na voljo s piščancem. Ali bodo kmalu na voljo, prosim?