Vprašanja, razprave o izdelkih OPTIMUS Fresh Fish s svežo ribo brez žit za odrasle pse
22 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
adeline
Pozdravljeni, Za mojo psičko s 30 kg piše 510 g na dan, vendar se mi to zdi kar veliko, kajne? Glede na to, da je na drugih straneh zapisano približno 250 g... Kolikšna je prava mera? Hvala.
1 sporočila
celine et alexandre
Pozdravljeni, našemu beaglu, ki tehta 20 kg, dajemo 100 g, ker mešamo s 100 g mesa Dogchef. In to je povsem dovolj
4 sporočila
adeline
V redu, hvala za vaš odgovor
1 sporočila
pascale
Moji psi so vedno imeli polne sklede hrane. Noben od mojih šestih psov ni imel težav s težo ali debelostjo. Moj zadnji pes, bernski planšarski pes star 5 mesecev, je s tem "samopostrežnim barom" točno v skladu z njegovo kurbo rasti. Edinič, ko sem želel upoštevati priporočene porcije, me je veterinar grajal: "- Vaš mladiček je preveč suh!", in naročil svoji asistentki, naj mu da brikete. Manjkalo mi je izkušenj...
4 sporočila
isabelle
Vi ste tisti, ki se odločate za svojega psa, ampak porcija, ki jo dajete, se mi zdi majhna za 30-kilogramskega psa, posvetujte se s svojim veterinarjem.
4 sporočila
adeline
Moja psička je stara 9 let in je sterilizirana, ima pa tendenco k hitremu pridobivanju teže. Vedno sem sledila porcijam, ki so navedene na vrečkah s hrano za pse, vendar nikoli nisem smela dati več kot 500 g hrane, zato me zanima...
1 sporočila
cedric
Za mojo psičko pasme malinois, ki tehta 25 kg, poje dva lončka po 25 cl na dan, kar predstavlja 340 g.
4 sporočila
adeline
V redu, hvala, na tabeli v razdelku neaktiven 340g je za psa, ki tehta 20 kg, zato mislim, da so vpisane porcije prevelike... Poizkusila bom izvedeti pravo količino, ki ustreza moji psički
3 sporočila
pascale
Za mojo 2 leti in pol staro bernsko planšarko Sissy 500 g na dan, v dveh obrokih, z dodatkom svežih zelenih fižolov in lososovega olja.
1 sporočila
claude
Pozdravljeni, kupil sem Optimus free losos in vse se zdi v redu, vendar imam vprašanje, ali je normalno, da so njegovi iztrebki črni? Hvala za vaš odgovor.
5 sporočila
sylvie
da, tudi moj pes ima črne blato, ko jeva brikete z lososom
4 sporočila
isabelle
Enako za mojega psa, poleg tega pa strašne vetrove, zato sem po enem tednu prenehal!
1 sporočila
jennifer
Ste prehod naredili v 15 dneh s starimi briketi?
4 sporočila
isabelle
Seveda, da ne bi motili njenega želodca, seveda
4 sporočila
isabelle
To ni vprašanje, ali delamo pravilno ali ne. To so briketi, ki sploh ne ustrezajo mojemu psu, zelo črn iztrebek in grozne vetrovne težave.
5 sporočila
alexandra
Pozdravljeni,
kaj upravičuje razliko v ceni med temi briketi in Grain Free Fish lososa in zelenjavno hrano.
Hvala vnaprej za vaš odgovor.
kaj upravičuje razliko v ceni med temi briketi in Grain Free Fish lososa in zelenjavno hrano.
Hvala vnaprej za vaš odgovor.
14 sporočila
laure
Pozdravljeni, prva receptura Fresh Fish je izdelana z najmanj 20 % sveže ribe, medtem ko druga Grain Free Fish ne vsebuje sveže ribe, od tod ta razlika v ceni 5 evrov za 12-kilogramski paket (kar pomeni 0,35 evra razlike na kilogram). Lep dan,
3 sporočila
natacha
zakaj ne vidimo analitične tabele vitaminov in mineralov?
14 sporočila
laure
Pozdravljeni, vitamini in minerali so navedeni pod tabelo: Tavrin (mg/kg) 650, Mangan (mg/kg) 15, Jod (mg/kg) 2, Selen (mg/kg) 0.2, Baker (mg/kg) 11, Vitamin A (IU/kg) 24000, Vitamin D3 (IU/kg) 1800, Vitamin E (mg/kg) 260. Lep dan,
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, zanima me, zakaj je v teh briketih tavrin? Je esencialna aminokislina za mačke, ne pa za pse. Kaj prinaša ta aminokislina? Hvala za vaš odgovor.
22 sporočila
mathilde
Dober večer, pravkar sem to našel na internetu: "Tavrin je tam, da zmanjša tveganje za srčne motnje ali tveganje za slepoto. Torej ni nobenega tveganja za pse, ker so že naravno navajeni, dodajajo ga v hrano, ker ne jedo več surovega mesa, kjer se nahaja tavrin."
2 sporočila
karine
Ali je to priporočljivo za špica? Majhen pes... hvala!
22 sporočila
mathilde
Ja, te brikete so priporočene za vse odrasle pse ne glede na njihovo velikost!