Vprašanja, razprave o izdelkih OPTIMUS Fresh Fish Mačka odrasla s svežo ribo brez žitaric

18 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
CECILE
1 sporočila
cecile fr
Pozdravljeni, vrgel sem stran svojo vrečko, bi bil kdo tako prijazen, da mi pove, kakšno količino je treba dati na dan glede na težo mačke?
Mickaël
1 sporočila
mickaël fr
Pozdravljena @CECILE, tukaj so informacije na paketu glede priporočene dnevne količine: = Za mladega mačka == od 2 do 3 kg - 70g / dan= od 3 do 5 kg - 90g / dan= od 5 do 7 kg - 125g / dan= Za odraslega mačka == od 2 do 3 kg - 55g / dan= od 3 do 5 kg - 75g / dan= od 5 do 7 kg - 95g / dan= Za starejšega mačka == od 2 do 3 kg - Ni podatkov= od 3 do 5 kg - 60g / dan= od 5 do 7 kg - 80g / dan
Kathy
2 sporočila
kathy fr
Delujem drugače, ne glede na to, kaj piše na embalaži. Po mojem mnenju mačke niso kot psi, sami upravljajo s svojo hrano. Imam jih 8 in zjutraj jim dajem živo hrano (meso, piščanec, sardele itd.) ter zvečer brikete po volji.
Anne-Laure
10 sporočila
anne-laure fr
Pozdravljeni, moj maček začenja kazati znake ledvične insuficience, veterinar mi je priporočil nakup posebnih briketov za ledvično insuficienco, ampak ko gledam sestavo (koruzna moka, pšenični gluten, koruzni gluten, živalske maščobe...), sem precej skeptična. Bolj bi raje poskusila z briketi in pašteto Optimus, še posebej tiste z ribami, da se izognem preveč mesnim beljakovinam... Je kdo od vas poskusil brikete Optimus za mačko z ledvično insuficienco? Hvala! (Vem, da to ni enakovredno veterinarskim nasvetom in bom ostala previdna)
MARTINE
7 sporočila
martine fr
veterinarji ne vedo nič o prehrani in seveda prodajajo svoje izdelke po zasoljenih cenah in pogosto neustrezne, pravi džungelski posel pač uporabljam te brikete, ki jih moj maček sprejme, ni ledvično okvarjen, to pa pomeni, da boste potrebovali brikete z nižjim odstotkom beljakovin in seveda z nizkim glikemičnim indeksom. V briketih je preveč ogljikovih hidratov, ne da bi šteli nepregledno število žit. Obstajajo spletna mesta, ki vam lahko pomagajo v tem smislu. Sam poskušam s OPTIMUS zaradi nizke ravni ogljikovih hidratov in odsotnosti žit, vendar popolnih briket ne obstajajo, obstajajo pa ULTRA PREMIUM in ATAVIK, francoski znamki, ki vam lahko morda zagotovita takšno vrsto briket
Anne-Laure
10 sporočila
anne-laure fr
Hvala, Martine! Popolnoma se strinjam z vašimi pripombami. Pravkar sem naročil Optimus, ogledal si bom tudi Ultra Premium in Atavik. Hvala!
Danielle
1 sporočila
danielle fr
Pozdravljeni, trenutno imam 6 mačk in preizkusila sem že več vrst briketov. Ti so resnično odlični. Mačke pojedo veliko manj teh kot briketov z žiti. Hitreje so siti in obožujejo jih! Pri ledvični odpovedi bi morali poskusiti dodajati malo praška iz korenin koprive skupaj s paketom mokre hrane občasno. Za katero koli infekcijo -- za ljudi in živali -- skuhajte desetminutni decoction (juho) divjega CISE (boxwood) in zmešajte s hrano. Je tudi zelo učinkovito za zunanje rane. Rešila sem konja, ki je bil na smrti, medtem ko veterinar ni mogel ničesar storiti! ! ! Vse najboljše vam in vaši mački. Danielle
Anne-Laure
10 sporočila
anne-laure fr
Živjo, Danielle, najlepša hvala! Torej sem naročila Optimus. Koprivin prah je za čiščenje in podporo ledvicam? Bršljan težko najdem. Jaz jih zdravim s propolisom v glicerinu.
chantal
3 sporočila
chantal fr
Zdi se mi, da so žitarice bogate z magnezijem, ki je bazičen in lahko povzroči težave z uriniranjem ali druge težave pri mačkah, ki so mesojede in imajo kislo okolje. Na embalaži preverite vsebnost magnezija; če ni navedena, je verjetno previsoka, zato se takim izdelkom izogibajte.
Christiane
1 sporočila
christiane fr
za decoction, kjer je pušpan, dodajte samo liste brez majhnih vejic ali kosov lesa
Kathy
2 sporočila
kathy fr
Živa hrana je najboljša, to mi je rekel veterinar, ko so bili mladički... jedli so surovo meso, surove sardele, itd... in ko so bolni, jim pripravim sveže mlete zrezke + quinton + 1 jajce + Schüsslerjeve soli... to jih postavi na noge veliko hitreje
Muriel
2 sporočila
muriel fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali so ti briketi kuhani na nizki temperaturi? In ali vsebujejo konzervanse?? hvala
MARTINE
7 sporočila
martine fr
niso kuhane na nizki temperaturi in ne vsebujejo konzervansov
marika
1 sporočila
marika fr
Pozdravljeni, želela bi vedeti odstotek vsake sestavine: sestava je preveč nejasna brez tega. Prav tako bi rada izvedela, kje se nahaja tovarna (naslov). Hvala vam, Marika
Sylvie
2 sporočila
sylvie fr
Glede na črke številke serije, navedene na paketih, morajo biti izdelane v Španiji, npr.: ESP20018002
Dominique/Michel
2 sporočila
dominique/michel fr
živjo, oprosti, nimam pojma, moji mački obožujejo
MARTINE
7 sporočila
martine fr
obisk strani, ki se imenuje WAFMIAOU, kjer boste našli deleže sestavin in vse teste in optimus je dobro uvrščen
dominique
1 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, želela bi vedeti, kje so izdelani ti briketi? Lep pozdrav, gospa Gouet
Sylvie
2 sporočila
sylvie fr
Glede na črke serijske številke, zapisane na paketih, morajo biti izdelane v Španiji, na primer: ESP20018002

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo