Vprašanja, razprave o izdelkih OPTIMUS First za odrasle pse srednje in velike velikosti
18 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
lucy
Pozdravljeni, NUJNO. Koliko odstotkov mesa vsebuje briketi skupaj, prosim? Hvala
48 sporočila
tony
pozdravljeni, briketi vsebujejo 10 % piščančjega mesa, hvala, lep dan
2 sporočila
sophie
Pozdravljeni, kaj mislite z: meso in živalski stranski proizvodi??? Ali lahko poveste, za KATERO meso gre, prosim? Hvala za vaš odgovor, je NUJNO..
1 sporočila
patricia
Piščančji C
48 sporočila
tony
Zdravo meso 10 % piščančjih stranskih živalskih proizvodov, žitaric, rastlinskih derivatov, olje stročnic, rastlinske beljakovine, je zapisano v opisu izdelka. Hvala, lep dan
2 sporočila
coraline
Pozdravljeni, ali so priporočene za ameriškega akita? Kakšen je priporočen odmerek glede na njegovo težo (55 kg)? Hvala vnaprej
1 sporočila
hendryck
Za začetek jih uporabljam za svoja 2 Kengala, z obrokom 1 posoda 2*/dan (približno 4 skodelice)
8 sporočila
catherine
CA mora biti naveden v opisu briket, ne morem vam odgovoriti, imam samo majhne pse (vendar jim dam manj, odkar sem prešla na to znamko, bogato z beljakovinami, dobra vrednost za ceno, okusna
48 sporočila
tony
pozdravljeni za psa 45 kg aktivnega 570 g na dan za športnega psa 720 g na dan hvala lep dan
1 sporočila
jean-emmanuel
Pozdravljeni, sem trgovec na debelo, ali imate profesionalne cene? Želel bi prodajati ta izdelek in to znamko. Hvala
48 sporočila
tony
Pozdravljeni, ste profesionalec. Prijavite se s profesionalnim računom za pregled ponudb izdelkov. Hvala in lep dan.
1 sporočila
david
Pozdravljeni, pošiljam vam to sporočilo, da bi izvedel, ali boste te brikete imeli vedno na voljo ali jih boste nekega dne nehali prodajati, ker bi jih rad kupil za svojega stafforda.
1 sporočila
hélène
Pozdravljeni, to je za velike pse.
8 sporočila
catherine
AH Ne, že jih uporabljam že dolgo časa za male in velike pasme in nisem našla boljšega, poraba mi je padla za polovico in opazila sem opazno izboljšanje dolgoživosti mojih psov (opozorilo, da sem stranka) dober izbor vam
8 sporočila
catherine
Poudarjam, da zjutraj dam psom mokro hrano za pse (z visoko vsebnostjo beljakovin) in preko dneva s pomočjo avtomatskega dozirnika razdelim brikete večkrat (imam več psov).
48 sporočila
tony
zdravo, ja za velike pse hvala lep dan
2 sporočila
laurence
Pozdravljeni, zakaj nimamo več podrobnosti o mesu v teh briketih! Kupujem Optimus sensitive za svoja dva beagla, kjer je sestava veliko bolj podrobno opisana. Ali so ti briketi začetna izbira? Hvala
3 sporočila
alice
Glede na ceno mislim, da ja, to je vstopni model.
8 sporočila
catherine
Sestavine:Mesni in živalski stranski proizvodi (najmanj 10% piščanca), žita, rastlinski izvlečki, olja in maščobe, stročnice, rastlinski beljakovinski izvlečki, mineralne snovi.Minerali in Vitamini:Mangan (mg/kg) 8, Cink (mg/kg) 90, Jod (mg/kg) 1.6, Selen (mg/kg) 0.2, Baker (mg/kg) 9, Železo (mg/kg) 45, Vitamin A (IU/kg) 8000, Vitamin D3 (IU/kg) 750, Vitamin E (mg/kg) 60,