Vprašanja, razprave o izdelkih
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
chantal
Pozdravljeni. Moj štiriletni pes pasme Cane Corso ima obseg vratu 60 cm. Katero velikost oprsnice bi moral vzeti? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam, da izberete velikost XL. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
coralie
Pozdravljeni!
Moja psička je stara 4 mesece in ima obseg vratu 35 cm, kakšno velikost oprsnice naj izberem? (obseg prsnega koša 55 cm)
Hvala
Moja psička je stara 4 mesece in ima obseg vratu 35 cm, kakšno velikost oprsnice naj izberem? (obseg prsnega koša 55 cm)
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost M bi morala biti primerna za vašega mladička. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
veronique
Živjo, ne razumem, kako je treba izmeriti, da izberem pravo velikost. Imam Jack Russla. Mi lahko pomagate? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, treba je izmeriti obseg vratu vašega psa. Za jack russella to ustreza velikosti S ali M.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, ali foto, ki prikazuje psa s oprsnico, vključuje vse te dodatke ali moram kaj kupiti posebej? Vidim, da ima pes na sebi ovratnico - ali je ta priložena? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To je popoln oprsnik za trening. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
severine
Pozdravljeni, kmalu bom dobil češkoslovaškega volčjaka, ki bo star 3 mesece. Kakšno velikost bi mu moral vzeti? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Glede oprsnice menimo, da bi bila za vašega psa ustrezna velikost L.Ker resnično ne poznamo velikosti psa, bi bilo idealno, da ga izmerite, preden naročite oprsnico.Za določitev velikosti oprsnice morate izmeriti obseg prsnega koša ter dolžino vratu do osnove repa.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalie.