Vprašanja, razprave o izdelkih
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
alexia
Pozdravljeni, kakšna je velikost za goloba? Hvala
1 sporočila
sarah
Velikost M je popolna za goloba
3 sporočila
alexia
Hvala vam
1 sporočila
enzo
Pozdravljeni, kakšno velikost naj izberem za ogrlico za papagaja? Hvala
1 sporočila
marie noelle
Pozdravljeni, katero velikost naj izberem za kraljevsko papigo? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost MEDIUM bo ustrezala vaši kraljevi papigi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexia
Pozdravljeni, želela sem vedeti, ali pas velikosti m ustreza za nymphicus. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost M ustreza velikim skobčevkam, kot so npr. konure, bo pa prevelika za nimfe. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
marie france
Pozdravljeni, zanima me, ali bi velikost L ustrezala kakaduju ali bo to preveliko, s spoštovanjem
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta oprsnica bi lahko bila prevelika za vašo nimfo. Priporočamo vam referenco 69098 na naslednjem izdelku: https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-pour-perroquet-aviator-differentes-tailles-disponibles-p-30317.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
jean-paul
Pozdravljeni, za sivega papagaja (žako), ali priporočate velikost M ali velikost L? Vnaprej hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam velikost L. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
pascale
Je ali je ta članek trenutno na voljo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obe velikosti sta trenutno na zalogi. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lindsay
Ali je mogoče dobiti v velikosti medium za nimfo? Ker tukaj vidim, da je v velikosti large.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je trenutno razprodan pri našem dobavitelju, zato vam ne moremo sporočiti nobenega datuma vrnitve.. Predlagamo vam naslednji ekvivalent: https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-pour-perroquet-aviator-differentes-tailles-disponibles-p-30317.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia