Vprašanja, razprave o izdelkih Oprsnik in povodec za hrčka NY HAM

19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Pozdravljeni, ali je ta oprsnik primeren za korejskega veverička?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Korejski veveriček je bolj nežne konstitucije kot hrček, zato vam odsvetujemo uporabo oprsnice, razen če je že dobro navajen nanjo in ne bo odreagiral preveč sunkovito. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Raphaelle
1 sporočila
raphaelle fr
popolnoma mi ne uspeva dati tega na mojega ruskega hrčka, ki se takoj umakne ... razočarana...
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Potrebno si je vzeti čas, da navadite vašega malega spremljevalca in ga pomirite, da se bo strinjal.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
geraldine
16 sporočila
geraldine fr
Pozdravljeni, z zajci je precej veliko
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta oprsnica je namenjena za hrčke in ni primerna za zajca. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
laura
1 sporočila
laura fr
Pozdravljeni,

Zanima me, ali bi ta oprsnik ustrezal odraslemu dihurju?

Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Sistem zapiranja omogoča temu oprsniku, da ustreza vašemu odraslemu dihurju.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Sacha
2 sporočila
sacha fr
Ta oprsnik bi bil primeren za angora in ruskega hrčka? In ali obstaja nevarnost, da bi hrček pobegnil? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, ta oprsnica bi morala ustrezati, saj je nastavljiva. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
andrea
6 sporočila
andrea fr
Pozdravljeni, ali obstaja možnost, da bo ta oprsnik poškodoval mojega zlatega hrčka?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta oprsnik je posebej zasnovan za hrčke in ne bo poškodoval vaše živali.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Alexandre
6 sporočila
alexandre fr
Iskreno povedano, sem dobra stranka (kletka ...), ali lahko tako majhen povodec stisne in priveže roborovskega pritlikavega hrčka (najmanjša vrsta pritlikavih hrčkov)?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To je najmanjši oprsnik, ki ga imamo, in bi moral ustrezati. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
Cécile
21 sporočila
cécile fr
Je li prilagojena za podgano ali rakuna, in ali obstaja v drugih velikostih?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
ta oprsnik bi se res moral prilagoditi vaši živali.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
margot
2 sporočila
margot fr
Ali ta povodec ustreza miši, ki je približno enake velikosti kot ruski hrček?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta povodec bi moral popolnoma ustrezati vaši miški.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ophélie
1 sporočila
ophélie fr
Pozdravljeni, ali je ta povodec združljiv z mojim ruski podganjem hrčkom, glede na to, da je manjši od "običajnega" hrčka??? hvalaaaa
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Da, ta oprsnik bi bil primeren za vašega ruskega hrčka.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo