Vprašanja, razprave o izdelkih Oprsnik in povodec za hrčka NY HAM
19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, ali je ta oprsnik primeren za korejskega veverička?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Korejski veveriček je bolj nežne konstitucije kot hrček, zato vam odsvetujemo uporabo oprsnice, razen če je že dobro navajen nanjo in ne bo odreagiral preveč sunkovito. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
raphaelle
popolnoma mi ne uspeva dati tega na mojega ruskega hrčka, ki se takoj umakne ... razočarana...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrebno si je vzeti čas, da navadite vašega malega spremljevalca in ga pomirite, da se bo strinjal.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
16 sporočila
geraldine
Pozdravljeni, z zajci je precej veliko
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta oprsnica je namenjena za hrčke in ni primerna za zajca. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laura
Pozdravljeni,
Zanima me, ali bi ta oprsnik ustrezal odraslemu dihurju?
Lep pozdrav.
Zanima me, ali bi ta oprsnik ustrezal odraslemu dihurju?
Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Sistem zapiranja omogoča temu oprsniku, da ustreza vašemu odraslemu dihurju.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sacha
Ta oprsnik bi bil primeren za angora in ruskega hrčka? In ali obstaja nevarnost, da bi hrček pobegnil? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, ta oprsnica bi morala ustrezati, saj je nastavljiva. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
andrea
Pozdravljeni, ali obstaja možnost, da bo ta oprsnik poškodoval mojega zlatega hrčka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta oprsnik je posebej zasnovan za hrčke in ne bo poškodoval vaše živali.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
6 sporočila
alexandre
Iskreno povedano, sem dobra stranka (kletka ...), ali lahko tako majhen povodec stisne in priveže roborovskega pritlikavega hrčka (najmanjša vrsta pritlikavih hrčkov)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To je najmanjši oprsnik, ki ga imamo, in bi moral ustrezati. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
21 sporočila
cécile
Je li prilagojena za podgano ali rakuna, in ali obstaja v drugih velikostih?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
ta oprsnik bi se res moral prilagoditi vaši živali.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
ta oprsnik bi se res moral prilagoditi vaši živali.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
margot
Ali ta povodec ustreza miši, ki je približno enake velikosti kot ruski hrček?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta povodec bi moral popolnoma ustrezati vaši miški.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
ophélie
Pozdravljeni, ali je ta povodec združljiv z mojim ruski podganjem hrčkom, glede na to, da je manjši od "običajnega" hrčka??? hvalaaaa
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Da, ta oprsnik bi bil primeren za vašega ruskega hrčka.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia