Vprašanja, razprave o izdelkih Oprsnice za male zajce

100% stranke

priporočam ta izdelek

18 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Pauline
1 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, ali ta oprsnica ustreza pritlikavemu kunčku?
Claire
1 sporočila
claire fr
Imam izredno majhnega kunca, ki tehta 90 gramov, in povodec mu popolnoma ustreza. Samo prilagoditi ga moram glede na njegovo postavo.
Laure
1 sporočila
laure fr
Pozdravljeni, zelo me zanima ta izdelek, vendar imam majhno vprašanje. Kaj pomenijo podane mere? 20 cm obseg vratu in 33 cm obseg pasu? Ali je to največ, kar lahko dosežemo? Kakšna je najmanjša nastavljiva mera?
467450
1 sporočila
467450 fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je povodec priložen k oprsnici.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, povodec je vključen s pasjim oprsnikom. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Jodie
3 sporočila
jodie fr
Pozdravljeni, ali bi ta oprsnik lahko ustrezal mojemu devet mesecev staremu morskemu prašičku (dolga je približno 20 cm)?Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta oprsnik je zasnovan za zajce. Kljub temu so njegove mere: 20–33 cm, glede na velikost vašega morskega prašička, bi to lahko ustrezalo.

Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Véronique
1 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni, Ali je ta oprsnica primerna za činčilo? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta oprsnik je zasnovan za majhne kunce. Kljub temu, če vaš činčila ustreza dimenzijam oprsnika (20–33 cm / 8 mm), vam bo morda uspelo prilagoditi ga vaši živali.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
Julia
3 sporočila
julia fr
Pozdravljeni, zanimalo bi me, ali bi ta oprsnica bila primerna za angorskega hrčka? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta oprsnik v velikosti S je manjši: https://www.zoomalia.com/animalerie/kit-harnais-petits-mammiferes-casual-noir-p-15352.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Laetitia
1 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni,

Ali je mogoče izbrati barvo?

Ker me ta oprsnik zanima, vendar samo v nebesno modri barvi...

Hvala za vaš odgovor,

Lep pozdrav

Laetitia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Na žalost ne morete izbrati barve oprsnice. Barve so odvisne od zaloge.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
virginie
7 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, imam igračo zajca, ali bi mu ta oprsnica ustrezala? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Ta oprsnik bi mu moral popolnoma ustrezati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
yanma
1 sporočila
yanma fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če ta oprsnica ustreza mojemu 8 mesecev staremu pritlikavemu zajcu. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Popolnoma bi moral ustrezati vašemu pritlikavemu zajcu.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Anais
1 sporočila
anais fr
Dober večer, želel bi vedeti, če so vse barve na voljo, hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Barve ne morete izbrati, odvisne so od dobavitelja.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo