Vprašanja, razprave o izdelkih Oprsnik za male živali
40 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
kaléa
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali bi bil ta oprsnik primeren za podgano in če da, katera velikost? Hvala, lep pozdrav
1 sporočila
gilbert
vprašanje za 1 podgano? Ker sta 2 različna velkro zapiralca različnih premerov, lahko malo prilagodite tako, da izmerite obseg vratu in nato okrog trebuha živali: 1) manjše zapiranje vratu = 6 cm v premeru = približno 18 cm obsega 2) zapiranje okrog trebuha = 9 cm v premeru = približno 28 cm obsega 3) imel sem enega mladega galeba v rehabilitaciji, ki se je premetaval v času, ko sem mu poskušal nadeti; zato je bolje, da sta dve osebi, ki držita podgano, medtem ko jo položita na hrbet in nežno zapreta zaponke ter jih prilagajata (videl sem na YouTubeu, kako je en ukročen papagaj bil vesel, ker je potem šel na sprehod)
1 sporočila
angelique
Katero flexi povodec bi mi priporočali za mojega pritlikavega zajca s to vrsto oprsnice, ker zame povodec dolžine 1 meter ni dovolj.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za zajca odsvetujemo uporabo povodca Flexi, bolj primerna bi bila povodec za sledenje dolžine 5m: https://www.zoomalia.com/animalerie/laisse-a-pister-p-13425.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
nga
Pozabil sem vprašati: kako širok je povodec?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, širina povodca je 1 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
4 sporočila
nga
Ali obstajajo zapenjanja na zadrgo tako okoli vratu kot tudi na trebuhu? Imam male junake, ki znajo odpreti ježke...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, zapenjanje pod trebuhom je izključno na ježka. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
ladov
Pozdravljeni, živim v Niortu, v okrožju Brizeaux. Koliko časa bo trajalo, da paket prispe do mene?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, paketi se dostavijo med 24 ur in 3/5 dnevi, odvisno od razpoložljivosti izdelka in izbrane možnosti dostave. Vabimo vas, da se obrnete na našo stranko, ki vam bo lahko podala bolj celovite odgovore o naročilih in dostavah. Lepo pozdravljeni, ekipa Zoomalia
2 sporočila
ladov
Ali bo ta oprsnik ustrezal za pritlikavega kunca?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za izbiro primernega oprsnika je treba izmeriti obseg prsnega koša vašega zajca. Velika velikost, namenjena zajcem, je morda premajhna za mladega zajca.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
rose
Pozdravljeni, bi ta oprsnica ustrezala kmečkemu zajcu? Kmečki zajec je nekoliko daljši in vitkejši. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta oprsnica bi bila za vašega kmečkega zajca lahko premajhna. Da bi bili prepričani, morate izmeriti obseg njegovega prsnega koša. Ta mora biti med 25 in 32 cm, da bo lahko nosil to oprsnico. Dolžina hrbta ni zares pomembna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christophe
Živjo, so mere dane za oprsnico ali za velikost živali (malce ušesasti kunci)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, navedene dimenzije so dimenzije oprsnice. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
david
Pozdravljeni,Zanima me, ali bosta oprsnica in povodec dostavljena skupaj?Nasvidenje in srečno novo leto!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Povodec je dobavljen skupaj z oprsnico. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
francoise
Lahko samo prosimo, da se izognemo določeni barvi? Lepo hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žal to ni mogoče, saj naši pripravljalci nimajo dostopa do takšnih informacij. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
francoise
Kakšne barve je oprsnica za morskega prašička? Hvala, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, barve so naključne, odvisno od zaloge dobavitelja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
clement
Pozdravljeni, želel bi vedeti, če bi ta oprsnik ustrezal dihurju.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta oprtnik je nastavljiv, zato bi lahko ustrezale velikosti za podgano ali morskega prašička. Svetujemo vam, da vzamete mere vaše živali, da se o tem prepričate. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lou
Pozdravljeni, rad bi vedel, če ta oprsnica poškoduje dlako kunca.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta oprsnik je zelo mehak za vašo žival. Paziti morate, da ga ne pustite na živali dlje kot je potrebno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
18 sporočila
ludovic
Dober dan, to ni v povezavi s tem izdelkom, vendar nisem našel nobene strani, kjer bi lahko zastavil to vprašanje! Ali lahko izberem dan dostave? Ker med tednom sta 2 dneva, ko me ni doma. Prosimo za hitri odgovor. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Dober dan, to je odvisno od izbrane metode dostave. V vašem primeru bi bilo najbolje izbrati dostavo na prevzemno mesto, saj to omogoča, da paket prevzamete, ko ste na voljo. Za več informacij se lahko obrnete na našo službo za stranke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
18 sporočila
ludovic
Pozdravljeni, Kakšno velikost naj vzamem za pritlikavega zajca - Zajček ali morski prašiček. S spoštovanjem
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če je vaš zajec res zelo majhen, lahko izberete velikost za morskega prašička. Najbolje je, da izmerite njegove mere, preden oddate naročilo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
camille
Pozdravljeni, ali je ta oprsnica primerna za hrčke?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne, ta oprsnica je prevelika za hrčka. Ponujamo vam ta izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-et-laisse-pour-hamster-ny-ham-p-567.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
16 sporočila
geraldine
Pozdravljeni, oprsnica bo ustrezala mojemu zajcu, ki je precej velik
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Pas je nastavljiv. Priporočamo vam, da natančno izmerite svojega ljubljenčka, da se prepričate, da mu ustreza. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
céline
Pozdravljeni, ali bi ta pas ustrezal za mladičke?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta oprsnica je primerna za glodavce, priporočamo pa vam, da si ogledate rubriko za mucke spodaj: https://www.zoomalia.com/animalerie/collier-et-harnais-pour-chaton-c-907-1.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
thibaut
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je oprsnica za podgano s sponko ali z ježkom? In kakšne barve je, prosim? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
6 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, ali je oprsnica za kunce primerna za vse kunce ali ne? In je to sponka ali pa zapenjanje na ježka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta oprsnica je primerna za domače kunce (vrsta majhnih kuncev) in se zapenja na ježka.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
léa
zdravo, rad bi vedel, če je ta oprtnik primeren za pritlikavega zajca
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Hrbtni pas za male živali, referenčna številka 61513, je primeren za pritlikavega zajca.Spoštljivo,Ekipa Zoomalia