Vprašanja, razprave o izdelkih Olupljene arašide za vrtnice ptice Gasco

100% stranke

priporočam ta izdelek

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Hanna
1 sporočila
hanna fr
Izjemno so kakovostni! Sploh niso zgubani, kot sem jih že videl drugje! Priporočam!
Veronique
4 sporočila
veronique fr
Pozdravljeni. Ali so arašidi praženi ali surovi? Hvala za vaš odgovor.
christophe
1 sporočila
christophe fr
Poplave
Veronique
4 sporočila
veronique fr
hvala za vaš odgovor
Suz
2 sporočila
suz fr
Poplave - in zelo cenjeno pri vseh mojih malih ptičkih! Arašidi hitro izginejo! Priporočam
christophe
1 sporočila
christophe fr
so surove in ptice jih obožujejo.
Muriel
1 sporočila
muriel fr
So surove in jih moji mali obiskovalci zelo cenijo
christophe
1 sporočila
christophe fr
Prebrano v reviji Détente Jardin, ki je trenutno na voljo v prodajalnah (št. 152 november/december 2021): "Soljene in pražene so prepovedane. Naravne so le dopuščene in to v zelo majhnih količinah, saj lahko zastrupijo ptice zaradi snovi, aflotoksina, ko so arašidi vlažni. Ta snov poškoduje njihova jetra in imunski sistem. Prepoznana je bila kot vzrok za mnoge smrtne primere. Če dvomite v kakovost arašidov, je bolje, da se jim izognete. Če vseeno želite ponuditi nekaj arašidov, zavrzite vse tiste, ki imajo madeže, so obledeli ali plesnivi." Odločitev je na vas, kaj boste storili s tem...
Suz
2 sporočila
suz fr
Hvala Christopheu za te pomembne informacije.
Veronique
4 sporočila
veronique fr
Hvala vam za vaše odgovore

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo