Vprašanja, razprave o izdelkih Oljkova palica DAILYS
31 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
11 sporočila
tiffanie
Pozdravljeni, mi priporočate to oljčno palico za osem mesečnega samojeda? Če da, katero velikost prosim? ☺️
1 sporočila
héloïse
Pozdravljeni, mislim, da bi za samojeda, starega 8 mesecev, lahko ustrezala velikost M, za našega bernskega planšarskega psa in hovawarta, stara 3 leta, pa imamo velikost L. Lep dan
2 sporočila
franck
Živjo, za mojega psa, ki je mešanec jazbečarja, sem vzel velikost S.
11 sporočila
tiffanie
@Héloïse V redu, hvala za vaš odziv!
11 sporočila
tiffanie
@Franck Hvala za vaš odgovor, potem bom razmislil o velikosti M za mojo psičko!
3 sporočila
martine
ne ... moji se jih niso niti dotaknili, sem jih dala proč in tudi psi se jih niso dotaknili ...
6 sporočila
thomas
Pozdravljeni, izogibajte se jelenjim rogovjem in oljčnim palicam za mladiče. Lahko povzročijo poškodbe zob.
1 sporočila
célia
Pozdravljeni, morda je prepozno, vendar imam tudi samojedskega mladička, starega 9 mesecev, in zanj sem izbral velikost M, ki ustreza popolnoma!
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, imam 2 meseca starega mladička zlate prinašalke, ki veliko grize. Lahko mu dam velikost S?
1 sporočila
anne
Pozdravljeni, da, poglejte navodila za težo psa glede na velikost. Pol rog jelena je lahko koristen, moja psička je to oboževala.
1 sporočila
eglantine
Pozdravljeni, tudi jaz imam dva meseca starega golden retriverja. Sprva sem kupil velikost M, ki je bila malo prevelika. Priporočam velikost S, ker je M še vedno malo pretežka.
1 sporočila
arnaud
Seveda, to bo zelo koristno za vašega mladička
1 sporočila
david
Pozdravljeni, moj labradorec je star 11 mesecev in je prešel na velikost M, toda v vašem primeru se zdi, da je velikost S pravšnja. Kakorkoli že, izdelek je dober, odporen in vzdržljiv.
3 sporočila
martine
živjo, mislim, da je ta oljčni les namenjen za grizeče pse ali mladičke... dajem ga, da se preprečijo uničenja nog stolov itd.... Kar se tiče mene, sem te lesene palice kupila za moje pse, ki niso uničevalci, da bi jih zaposlila in to jih ni zanimalo...
2 sporočila
nelly
Za zlatega prinašalca bo velikost M bolj ustrezna. Kuža hitro raste in kmalu bo prerasel majhno velikost. Imam 4-mesečnega belgijskega ovčarja Groenendaela in zanj sem vzel velikost L. Zelo rad ima te vrste palic. Čeprav ima malo težav z premikanjem tega velikega modela, se z veseljem ure in ure zabava z grizenjem. To je odličen trenutek sprostitve za psa in hkrati reši pohištvo :)
3 sporočila
martine
Za Christelle ... bom dal velikost zgoraj
2 sporočila
isabelle
Živjo, Moj pes je že vajen glodati oljčne les, in to obožuje. Les sem vedno kupoval v trgovini in tukaj, glede velikosti, se odločam med M in L. Res je, da se lahko pri isti vrsti palice teža giblje od enostavne do dvojne. Moj pes je križanec, težak 24 kg. Kaj naj izberem?
6 sporočila
maha
Pozdravljeni, za moja psa težkih 6 in 7 kg sem vzela velikost M, ki je bila prevelika. Zato zdaj z njo igra naš labradorec težak 27 kg. Tako mislim, da bi velikost M morala biti pravilna. Lep pozdrav
1 sporočila
franck
To je predvsem odvisno od tega, kaj mu je všeč. L je res zelo debel. Moj kontinentalni buldog obožuje M, L pa ga ne zanima preveč, ker je prevelik in težak za držanje med grizenjem. Če vaš pes rad sedi s palico med tačkami, medtem ko jo grize, se zdi, da je M bolj primeren
2 sporočila
isabelle
Najlepša hvala za vaše odgovore. Poskusil bom torej z M... in če bo malo premajhen, bom naslednjič vzel L!
1 sporočila
laurelyne
Pozdravljeni, imam ovčarja, ki tehta 28 kilogramov. Vzel sem velikost L in je malo prevelika. Zato vam priporočam velikost M.
1 sporočila
véronique
Moj pes, majhen mešanček, ima srčne težave, zato je na dieti brez soli. Lahko mu dam te oljčne palčke? Hvala za vaše odgovore!
6 sporočila
maha
Da, ni razloga, to je samo košček lesa
1 sporočila
léa
Pozdravljeni, Ali je mogoče dvomesečnemu mladičku (BBS) dati velik rog za žvečenje?
3 sporočila
ashley
Pozdravljeni, za dva meseca starega švicarskega belega ovčarja... priporočam, da s takšnimi izdelki, ki so zelo zelo trpežni, počakate malo! Polovica jelenovega rogovja bi bila bolj primerna (velikost M), teletova kopita, svinjska ušesa (Pozor na znamke, nekatere so slabe kakovosti in bo rečeno, da niso primerna pred prvim letom, medtem ko so kvalitetna svinjska ušesa primerna že od 8 tednov
1 sporočila
christian
Živjo, nemogoče je, to je pretežko za majhnega psa.
1 sporočila
sophie
Bolje je počakati nekaj časa preden vzamete mladička, ko bo začel gristi vaše pohištvo, talne obrobe ali kaj drugega, na primer! Da bi preprečili škodo, lahko uporabite v izmenjavi jelenov rogov.
4 sporočila
nelly
kakšna velikost. za Shiba inu, ki tehta 8 kilogramov. hvala
3 sporočila
ashley
Pozdravljeni, za Shibo bo velikost S najbolj primerna! Velikost M bo prevelika in pretežka za čeljust.
2 sporočila
delphine
Katero velikost izbrati za koker španjela, starega 7 mesecev? Hvala
3 sporočila
ashley
Pozdravljeni, za cockerja bo bolj primerna velikost M
1 sporočila
loubna
Za mojega križanca borderja in brakona, ki tehta 20 kg, je velikost M več kot dovolj velika, njegova prijateljica, mešanka huskyja skoraj 30 kg, lahko tudi igra brez tveganja. Če gre za angleškega cockerja in ne ameriškega, bi nagnila k mišljenju, da je velikost S boljša.