Vprašanja, razprave o izdelkih Okrugla kletka za ptice DIVA

15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
andre
1 sporočila
andre fr
Pozdravljeni, poškodoval sem dno rdeče plastične kletke, je mogoče kupiti novega? Hvala
NICOLE
1 sporočila
nicole fr
Pozdravljeni, ali je okrogla kletka Diva prodana skupaj s stojalom? Če ne, katero stojalo je primerno za to kletko? Hvala
Marcelle
1 sporočila
marcelle fr
Pozdravljeni, je možno najti rešetko, ki bi jo lahko postavili na zabojnik?
JOEL
1 sporočila
joel fr
obstaja brez noge
Odile
2 sporočila
odile fr
Da, moja je brez noge
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če je mogoče namestiti kad, obešeno na odprtini vrat?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Zunanja kad je prilagodljiva.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Pierre
4 sporočila
pierre fr
Pozdravljeni, ali imate prevleko za kletko za to kletko?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za to kletko nimamo prevleke za kletko. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Bastien
4 sporočila
bastien fr
Pozdravljeni, ali lahko dam v kletko dva zebrasta diamantna vrabca in tudi namestim gnezdo? (prosim, odgovorite na obe vprašanji)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka bi morala biti primerna za vaša dva mandarina kot tudi za gnezdo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
DANIEL
1 sporočila
daniel fr
absolutno.
barbara
7 sporočila
barbara fr
živjo, ali lahko dam 2 kanarčka v to kletko? hvala, lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka bi morala biti primerna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
COLETTE
1 sporočila
colette fr
Pozdravljeni,

rad bi izvedel, v kakšni obliki so poslane vaše kletke v paketu, to je, ali jih prejmemo cele ali razstavljene?

Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Kletke so poslane v dveh delih. Pladenj in rešetke.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo