Ogrevana podloga za zunanjo pasjo uto
2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
anne-marie
Pozdravljeni, kako varno priključiti grelno podlogo, ko je pesjak zunaj in daleč od notranje električne vtičnice?
4 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, Zunanja pasja uta ... v redu in poleg tega daleč od električne vtičnice... v redu... Poleg približanja pasje ute do vtičnice in/ali namestitve druge vtičnice blizu ute (in informiranja o varnosti v primeru dežja... voda in elektrika se ne mešata dobro... če vam nobena izmed rešitev ni všeč, raje izberite dobro mehko in toplo odejo, ki jo boste dali v uto vašega (ali vaših) kužka(-ov) :)
3 sporočila
anne-marie
Dober večer, Zahvaljujem se vam za vaš odgovor. Pravzaprav moj pes Pongo, križanec med labradorcem in belgijskim ovčarjem, ne mara biti zunaj, zato sem kupila zelo veliko kletko, ki sem jo postavila v eno od sob v hiši, in zvečer gre Pongo vanj brez upiranja, ker se tam počuti varno, prav tako moj kavč in njegovi blazini. Zjutraj me čaka praznovanje ponovnega srečanja, ki ga Pongo izrazi, in v tem sem tudi jaz sokriva. In tako se vse dobro konča.