Vprašanja, razprave o izdelkih Ograda za mladičke, pse ali druge živali, prilagodljiva in varna Zolia - premer 200 cm

17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alix
2 sporočila
alix fr
Pozdravljeni, ali lahko ta ograjen prostor ostane zunaj skozi celo leto? Imam zlatega prinašalca - ali bo dovolj visok zanj?
Elodie
4 sporočila
elodie fr
Osebno je moj dva meseca star kuža potreboval en dan, da je preplezal...
JACLIN
2 sporočila
jaclin fr
Vse je odvisno od mladička, moja zlata prinašalka ima 8 mesecev in se ne trudi plezati čez... uporabljam jo samo ponoči...
Elodie
4 sporočila
elodie fr
Brez horizontalnih palic moj pes ali mačka tega ne bi plezala ... To je velika napaka horizontalnih palic, zdaj to vem, vendar je škoda že storjena. Moja mačka je zdaj že 2 x 5 dni na antibiotikih, zdaj ima ovratnik, da ne liže ran na svoji tački, in šele 3 dni ne šepa več...
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, Ograjen prostor je zelo praktičen za mladičke psov. Preveč tanek in krhek za odrasle pse.
Claudia
1 sporočila
claudia fr
Dober večer, ali mi lahko kdo pove višino parka, prosim?
Claire
1 sporočila
claire fr
Visoko parkirišče meri 80 cm
Fabienne
24 sporočila
fabienne fr
Kupila sem to ogrado spomladi in sem z njo popolnoma zadovoljna. Ali je mogoče kupiti 2 dodatni plošči za razširitev ograde, ne da bi morala kupiti celoten sistem, in kako?
Cindy
1 sporočila
cindy fr
Tudi jaz sem to ograjo kupil spomladi in za razliko od vas nisem zadovoljen ... vrata se ne zaprejo, ker zapiralo ni poravnano ... nekateri deli niso pobarvani ... zataknjen v paketu, ker je plošča z zapiralom postavljena zunaj brez zaščite ... škoda ...
Elodie
4 sporočila
elodie fr
In jaz sem izjemno nezadovoljna. Moj kuža ga je že prvi dan splezal, 4 dni kasneje pa se je moj maček zagozdil notri s tačko in ostal ujet tako 2 uri (jaz sem bila odsotna). Rezultat je 170 € stroškov veterinarja in moj maček, ki je trpel...
Lise
1 sporočila
lise fr
Pozdravljeni, ali je mogoče kupiti samo dva dodatna panela?
Jeanne
2 sporočila
jeanne fr
Pozdravljeni, ali lahko z dvema oboroma ustvarim enega večjega? Hvala. Lep pozdrav, Jeanne Palaric
Manuel
11 sporočila
manuel fr
Da, to sem storil
Céline
5 sporočila
céline fr
Živjo, ja, lahko.
Emmanuelle
23 sporočila
emmanuelle fr
Ja, absolutno! Sistem pritrdilnih elementov je zasnovan prav za to!
Anael
1 sporočila
anael fr
Pozdravljeni. Da, z 2 parkoma lahko naredite enega večjega
vanessa
1 sporočila
vanessa fr
Kupili smo jih 3 in smo zadovoljni, prilagodljivo.
Jeanne
2 sporočila
jeanne fr
Pozdravljeni vsi! Hvala vam za vaše odgovore. Zdaj jih lahko naročim. Ob tej priložnosti vam želim zelo srečno novo leto 2021! S spoštovanjem, Jeanne Palaric

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo