Vprašanja, razprave o izdelkih Ograda za glodarje s kovinsko streho iz pocinkane pločevine

40 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Pauline
2 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, zanima me, ali se streha obeh ograd (majhne in velike) povsem odpira za lažje čiščenje? Hvala.
Jean-Francois
1 sporočila
jean-francois fr
Pozdravljeni, kar se mene tiče, je streha sestavljena iz 2 mrežastih plošč. Ta dva panela sta pritrjena z objemkami na straneh in omogočata splošno trdnost celote. Vendar pa je v strehi prisotna loputa (ne vem več, ali je na enem ali na obeh ploščah, moja kletka je shranjena za zimo), vendar je njena dimenzija bolj primerna za odstranjevanje ali pridobivanje živali iz kletke. Osebno ne priporočam razstavljanja strehe za čiščenje (in čiščenje česa?), saj bi bili stranski deli prosti in bi se v primeru trka lahko znašli na tleh. Bolje je, da kletko premikate v celoti z dvema osebama. Lep pozdrav.
PATRICIA
2 sporočila
patricia fr
Pozdravljeni, bi to ogrado ustrezalo za 2 želvi in ​​katero majhno hiško lahko postavimo (v pritličju, da ne pade dol z malega mostu)? Hvala
patricia
1 sporočila
patricia fr
Ja, ja, zelo dobro... vendar za hišo nimam pojma... jaz to rabim za 2 zajca
catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, je vrata pritrjena na dolgem ali na širokem delu, prosim? Hvala in lep pozdrav.
Géraldine
2 sporočila
géraldine fr
Vrata so na širini
Sandy
2 sporočila
sandy fr
Pozdravljeni, iščem, da bi dodal k ogradi - L 216 x Š 116 x V 65 cm majhno lesen hiško na prostem, kot je na sliki. Ali mi lahko poveste dimenzije hiške, ki jo moram kupiti, da ne bo prostora med ograjo in hiško? Hvala.
Ginette
1 sporočila
ginette fr
Lahko tja damo 2 kokoši, ker moj pes vedno teče za njima?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Možno je tja namestiti tudi kokoši.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Emma
6 sporočila
emma fr
Ali je ta ograda združljiva s tipom hišice, ki je na fotografiji, in ogrado VANIS? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta dva izdelka sta združljiva. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Emma
6 sporočila
emma fr
Ali lahko to ogradico sprejme 4 male pritlikave zajce, če dodam zajčnik VANIS in zavetišče za majhne živali? Hvala vnaprej, Lep pozdrav, Emma
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za vaše 4 pritlikave zajce bo dovolj prostora. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Delphine
10 sporočila
delphine fr
Pozdravljeni, ali je ta koča https://www.zoomalia.com/animalerie/habitat-petits-animaux-p-11822.html v velikosti 60*47*50 cm združljiva s tem ogradom, da se jo pritrdi na zunanjo stran ograde, kot je prikazano na sliki? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta dva izdelka sta dejansko združljiva.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Jessie
3 sporočila
jessie fr
Pozdravljeni, prejela sem izdelek brez navodil!!! Sem sama in resnično potrebujem navodila za sestavo, ki določajo vrstni red plošč! Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, prosimo, da kontaktirate službo za stranke, da vam lahko pošljemo navodila po e-pošti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Thibaut
1 sporočila
thibaut fr
Pozdravljeni, Ali je ponudba neomejena? Če ni, do kdaj velja?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta ponudba je veljavna do razprodaje zalog pri našem dobavitelju.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni,

Ali se lahko naredi ogromen ograjen prostor z združevanjem dveh ločenih ograj? Je to dovolj trdno, da zadrži mačka (namen je, da mu omogočimo varno sončenje)?

Ali je cena fiksna ali ima promocija končni datum?

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Žal ograje niso prilagodljive. Ta ograja je bolj zasnovana za zajce ali morske prašičke.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
PANTXIKA
3 sporočila
pantxika fr
Kakšne so dimenzije ograde po dolžini, širini in višini!! + Ali je lesena uta vključena v ta paket?????? Hvala za hitri odgovor!!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kot je navedeno v opisu izdelka, so dimenzije: dimenzije Dolžina x Širina x Višina = 216 x 116 x 65 cm. Ne, habitat ni vključen v ta ograjeni prostor. Spodaj je povezava, ki vam bo omogočila dostop do njega: https://www.zoomalia.com/animalerie/habitat-petits-animaux-p-11822.html
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
christelle
7 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije vrat (vrata na vrhu in ob strani)? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dimenzije stranske vrata so 45x38cm, dimenzije vrhnjih vrat so 52x58cm. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni, zanima me, ali je ob naročilu vključena cela kletka in hišica. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

ne, naravna hišica za glodalce ni vključena v ogrado s streho.

Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Fanny
1 sporočila
fanny fr
Pozdravljeni, ali je ta artikel lahko montiran in razstavljen? Uporabljal bi ga kot začasni obor in želim, da ga lahko enostavno prenašam. Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam, da ga nenehno sestavljate in razstavljate. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
yvelise
1 sporočila
yvelise fr
kako postaviti ogrado, saj ni navodil!!!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Dodali smo vam obvestilo na dnu strani izdelka.https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-avec-toit-p-11821.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
DOMINIQUE
8 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, ali lahko prilagodim ogrado Trixie s streho za kokošnjak Home Palace, da bi jo podaljšal? Ali bi bilo bolje kupiti neelektrificirano mrežo za 2 kokoši, ki ju bom imel? Hvala. Zdi se, da mreži, glede na mnenja strank, primanjkuje količkov.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če želite, lahko združite oba izdelka. Vendar bo verjetno potrebno malo ustvarjalnosti. Kar se tiče ograje, je tudi to rešitev za povečanje prostora. Če nimate dovolj količkov, na naši spletni strani prodajamo dodatne količke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Anais
1 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali se lahko ta inkubator prilagodi za dihurje glede na 35 mm razmaka med rešetkami? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Razmik med prečkami je za dihurja prevelik. Obstaja nevarnost, da bi se skozi njih prebil.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Muriel
2 sporočila
muriel fr
Pozdravljeni,

Imam 2 morska prašička stara 7 tednov, ali je možno, da se prebijeta skozi rešetke?

Lep pozdrav,
ga. PROUVEUR
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Vaši morski prašički so res še malo premajhni za to vrsto ograde; obstaja nevarnost, da bi se prebili skozi rešetke.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Julie
1 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, ali obstaja zaščita, da kunci ne bi kopali?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, pod ogrado ni zaščite. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
CHRISTOPHE
1 sporočila
christophe fr
Ali je ta ograda združljiva s "kletko za majhne živali s zunanjim dvoriščem" Trixie?
fabrice
1 sporočila
fabrice fr
prejel sem svoj obor, vendar nimam pokrivala za streho, prosim, odgovorite mi

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo