Vprašanja, razprave o izdelkih Ograda za glodarje s kovinsko streho iz pocinkane pločevine
40 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
pauline
Pozdravljeni, zanima me, ali se streha obeh ograd (majhne in velike) povsem odpira za lažje čiščenje? Hvala.
1 sporočila
jean-francois
Pozdravljeni, kar se mene tiče, je streha sestavljena iz 2 mrežastih plošč. Ta dva panela sta pritrjena z objemkami na straneh in omogočata splošno trdnost celote. Vendar pa je v strehi prisotna loputa (ne vem več, ali je na enem ali na obeh ploščah, moja kletka je shranjena za zimo), vendar je njena dimenzija bolj primerna za odstranjevanje ali pridobivanje živali iz kletke. Osebno ne priporočam razstavljanja strehe za čiščenje (in čiščenje česa?), saj bi bili stranski deli prosti in bi se v primeru trka lahko znašli na tleh. Bolje je, da kletko premikate v celoti z dvema osebama. Lep pozdrav.
2 sporočila
patricia
Pozdravljeni, bi to ogrado ustrezalo za 2 želvi in katero majhno hiško lahko postavimo (v pritličju, da ne pade dol z malega mostu)? Hvala
1 sporočila
patricia
Ja, ja, zelo dobro... vendar za hišo nimam pojma... jaz to rabim za 2 zajca
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, je vrata pritrjena na dolgem ali na širokem delu, prosim? Hvala in lep pozdrav.
2 sporočila
géraldine
Vrata so na širini
2 sporočila
sandy
Pozdravljeni, iščem, da bi dodal k ogradi - L 216 x Š 116 x V 65 cm majhno lesen hiško na prostem, kot je na sliki. Ali mi lahko poveste dimenzije hiške, ki jo moram kupiti, da ne bo prostora med ograjo in hiško? Hvala.
1 sporočila
ginette
Lahko tja damo 2 kokoši, ker moj pes vedno teče za njima?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Možno je tja namestiti tudi kokoši.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
6 sporočila
emma
Ali je ta ograda združljiva s tipom hišice, ki je na fotografiji, in ogrado VANIS? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta dva izdelka sta združljiva. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
emma
Ali lahko to ogradico sprejme 4 male pritlikave zajce, če dodam zajčnik VANIS in zavetišče za majhne živali? Hvala vnaprej, Lep pozdrav, Emma
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vaše 4 pritlikave zajce bo dovolj prostora. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
10 sporočila
delphine
Pozdravljeni, ali je ta koča https://www.zoomalia.com/animalerie/habitat-petits-animaux-p-11822.html v velikosti 60*47*50 cm združljiva s tem ogradom, da se jo pritrdi na zunanjo stran ograde, kot je prikazano na sliki? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta dva izdelka sta dejansko združljiva.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta dva izdelka sta dejansko združljiva.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
jessie
Pozdravljeni, prejela sem izdelek brez navodil!!! Sem sama in resnično potrebujem navodila za sestavo, ki določajo vrstni red plošč! Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, prosimo, da kontaktirate službo za stranke, da vam lahko pošljemo navodila po e-pošti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
thibaut
Pozdravljeni, Ali je ponudba neomejena? Če ni, do kdaj velja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta ponudba je veljavna do razprodaje zalog pri našem dobavitelju.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni,
Ali se lahko naredi ogromen ograjen prostor z združevanjem dveh ločenih ograj? Je to dovolj trdno, da zadrži mačka (namen je, da mu omogočimo varno sončenje)?
Ali je cena fiksna ali ima promocija končni datum?
Lep pozdrav
Ali se lahko naredi ogromen ograjen prostor z združevanjem dveh ločenih ograj? Je to dovolj trdno, da zadrži mačka (namen je, da mu omogočimo varno sončenje)?
Ali je cena fiksna ali ima promocija končni datum?
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Žal ograje niso prilagodljive. Ta ograja je bolj zasnovana za zajce ali morske prašičke.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
Žal ograje niso prilagodljive. Ta ograja je bolj zasnovana za zajce ali morske prašičke.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
3 sporočila
pantxika
Kakšne so dimenzije ograde po dolžini, širini in višini!! + Ali je lesena uta vključena v ta paket?????? Hvala za hitri odgovor!!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kot je navedeno v opisu izdelka, so dimenzije: dimenzije Dolžina x Širina x Višina = 216 x 116 x 65 cm. Ne, habitat ni vključen v ta ograjeni prostor. Spodaj je povezava, ki vam bo omogočila dostop do njega: https://www.zoomalia.com/animalerie/habitat-petits-animaux-p-11822.html
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
7 sporočila
christelle
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije vrat (vrata na vrhu in ob strani)? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dimenzije stranske vrata so 45x38cm, dimenzije vrhnjih vrat so 52x58cm. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, zanima me, ali je ob naročilu vključena cela kletka in hišica. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
ne, naravna hišica za glodalce ni vključena v ogrado s streho.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
ne, naravna hišica za glodalce ni vključena v ogrado s streho.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
fanny
Pozdravljeni, ali je ta artikel lahko montiran in razstavljen? Uporabljal bi ga kot začasni obor in želim, da ga lahko enostavno prenašam. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam, da ga nenehno sestavljate in razstavljate. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
yvelise
kako postaviti ogrado, saj ni navodil!!!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dodali smo vam obvestilo na dnu strani izdelka.https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-avec-toit-p-11821.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
8 sporočila
dominique
Pozdravljeni, ali lahko prilagodim ogrado Trixie s streho za kokošnjak Home Palace, da bi jo podaljšal? Ali bi bilo bolje kupiti neelektrificirano mrežo za 2 kokoši, ki ju bom imel? Hvala. Zdi se, da mreži, glede na mnenja strank, primanjkuje količkov.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če želite, lahko združite oba izdelka. Vendar bo verjetno potrebno malo ustvarjalnosti. Kar se tiče ograje, je tudi to rešitev za povečanje prostora. Če nimate dovolj količkov, na naši spletni strani prodajamo dodatne količke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anais
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali se lahko ta inkubator prilagodi za dihurje glede na 35 mm razmaka med rešetkami? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Razmik med prečkami je za dihurja prevelik. Obstaja nevarnost, da bi se skozi njih prebil.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
muriel
Pozdravljeni,
Imam 2 morska prašička stara 7 tednov, ali je možno, da se prebijeta skozi rešetke?
Lep pozdrav,
ga. PROUVEUR
Imam 2 morska prašička stara 7 tednov, ali je možno, da se prebijeta skozi rešetke?
Lep pozdrav,
ga. PROUVEUR
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Vaši morski prašički so res še malo premajhni za to vrsto ograde; obstaja nevarnost, da bi se prebili skozi rešetke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Vaši morski prašički so res še malo premajhni za to vrsto ograde; obstaja nevarnost, da bi se prebili skozi rešetke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, ali obstaja zaščita, da kunci ne bi kopali?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, pod ogrado ni zaščite. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christophe
Ali je ta ograda združljiva s "kletko za majhne živali s zunanjim dvoriščem" Trixie?
1 sporočila
fabrice
prejel sem svoj obor, vendar nimam pokrivala za streho, prosim, odgovorite mi