Vprašanja, razprave o izdelkih Repelent s senzorjem gibanja za mačke in pse PetSafe
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
jennifer
Živjo, ali "PetSafe repelentni detektor prisotnosti za mačke in pse" deluje ponoči za črne mačke? Do zdaj še noben preizkušeni detektor ni zaznal moje črne mačke... (medtem ko detektorji špricajo mene)
1 sporočila
matthieu
Pozdravljeni, NE, ponoči v popolni temi ne deluje. Moja siva mačka sploh ni zaznana. To je preprost detektor gibanja, nikakor ne zaznava toplote. Zasilna rešitev, ki sem jo našla, je postaviti rolo papirnatih brisač (bela), tako da ko mačka preide mimo (in ko so polkna odprta), jo zazna. Kljub temu želim opozoriti, da to ni popolnoma neškodljiv plin.
1 sporočila
cassandra
Pozdravljeni, ali detektor deluje ponoči?
1 sporočila
lucas
Dober večer! Da, detektor deluje ponoči. Uporablja toploto, ki jo oddaja mačka (ali človek
1 sporočila
diane
Kar zadeva mene, ga uporabljam izključno ponoči, da preprečim mačku praskanje po vratih spalnice.
1 sporočila
françoise
Pozdravljeni. Da, razpršilec deluje ponoči, saj je razen v popolni temi vedno dovolj svetlobe, da zazna gibanje. Uporabljam polnilne baterije, ker imam več mačk in je naprava zelo obremenjena ter porabi precej energije. Zelo učinkovita naprava.
1 sporočila
marie
Ja! Deluje brezhibno ponoči.