Forum za akvaristiko

obveščanje.

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
jean-marie
21 sporočila
jean-marie fr

Pozdravljeni vsi:

moj akvarij je napolnjen z vodo že 5 tednov, rad bi vedel, ali lahko dodam 6 galaksi rasbor, z 6 harlekin rasborami,

4 corydorasi trilineatus in 5 samčkov gupijev, moj akvarij je 125l in zelo dobro zasajen, in vsi parametri vode so zelo dobri.

Hvala za vaše vedno zelo dragocene nasvete

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer, Jean-Marie,

si videl vrh nitratov? Če ne, verjetno je že mimo, vendar za previdnost počakaj še en teden.

Ok. za ribe, samo menjaj vsak teden 20 l vode.

Čiščenje filtra enkrat na mesec.

Z akvarijskimi pozdravi.

jean-marie
21 sporočila
jean-marie fr

hvala za tvoje zelo dobre nasvete, Jean-Pierre

ponovno bom preveril vrednost nitratov, če ne bo v redu, bom počakal še en teden

še enkrat najlepša hvala!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo