Obupano iskanje semintra

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Mylene
3 sporočila
mylene fr
Pozdravljeni! Obupano iščem flaško semintre za našega mačka, ki ima zelo napredovalo kronično ledvično bolezen (CRF). Danes popoldne so ga hospitalizirali zaradi hude krize. Povsod je zmanjkalo zalog in na vseh spletnih straneh :( Poskusili smo s telmisartanom kot nadomestkom, vendar ga na žalost ni prenesel ... Semintra mu je vedno zelo koristila. Zdaj mi ne preostane nič drugega, kot da držim pesti in v vesolje pošiljam pozitivne misli v upanju, da me sliši dobrodelna duša ...

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo