Vprašanja, razprave o izdelkih Oase Filtral UVC potopni filter vse v enem z UV
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
cedric
zdravo, kar zadeva odmik z olivno konico, kje se nahaja? Na črpalkinem telesu je ne vidim. Lahko na to priključim cev velikosti 1"? Lahko ne uporabljam fontane? Želel bi obdržati samo škropilnik...hvala
2 sporočila
emilien
Pozdravljeni, Kar se tiče preusmeritve, ta se nahaja pri osnovi "teleskopske palice" fontane. To je mesto, kjer lahko priključite cev, da voda odteka malo dlje stran. Prav tako sta na tem nivoju dva "pipa" za regulacijo pretoka. Tako lahko uporabljate samo fontano ali samo izpustno cev, ali pa oboje z deljenim pretokom. Za premer cevi nimam mere, vendar je podoben tistim pri nekaterih filtracijskih črpalkah za akvarije. Vrnil se bom k vam, ko bom imel meritev premera...Lep pozdrav.
1 sporočila
stéphane
Pozdravljeni. Pri filtracijskih dodatkih z gobico, ali je treba odpreti vrečko, ki vsebuje keramične kroglice? Hvala vnaprej.
2 sporočila
florence
Pozdravljeni, Ne, ne smete ga odpreti, stisnem vrečko, da čim bolje zapolnim prostor. Lep pozdrav, Florence
2 sporočila
emilien
Pozdravljeni, ne, ni potrebe po odpiranju, ker to omogoča lažje izvlečenje vseh "kroglic" za morebitno izpiranje... Lep pozdrav.
155 sporočila
jérémy
PozdravljeniZa črpalko UVC 1500 dimenzije 207*228*130 mmZa črpalko UVC 3000 dimenzije 269*245*140 mmZa črpalko UVC 6000 dimenzije 347*276*157 mmLep pozdrav, Jérémy
2 sporočila
jean-claude
Pozdravljeni, hvala Jérémy za vaš odgovor, te mere mi zelo ustrezajo, naročil bom za moj majhen ribnik. Lep pozdrav, JC
2 sporočila
jean-claude
Pozdravljeni, rad bi izvedel dimenzije črpalke. Hvala.