ožja stelja/domačija?

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Natacha
2 sporočila
natacha fr

Pozdravljeni,

iščem hiško/pepelnik, ki je manjši od povprečja, saj bo pepelnik šel v pohištvo ;)

v širino lahko damo pepelnike samo do največ 37 cm... žal pa so vsi najmanj 40 cm...

če ima kdo referenco za pepelnik/hiško te velikosti, potem sem zainteresiran!

Hvala

Sandra
35 sporočila
sandra fr

zdravo, 

samo majhna stvar, pomisliti moraš na svojega mucka, glede na njegovo pasmo bo bolj ali manj velik in ali misliš, da mu bo 37 cm dovolj za obračanje in "namestitev"?

Osebno se mi zdi to malce premalo.

Če vztrajaš pri tej možnosti, vedite, da so odkrite stranišča nekoliko manjše od drugih, vendar, kar se tiče umazanije....

srečno pri iskanju...

Natacha
2 sporočila
natacha fr

Hvala za tvoje mnenje.. res je, manjše posode že imamo, vendar nimamo hiše te velikosti...

Sicer pa 3 cm manj v širino tudi ni veliko...

samo to, da jo lahko skrijemo v pohištvo, v stanovanju nimamo nujno prostora niti želje imeti pesek za mačke na sredini dnevne sobe

(k sreči nimamo main coona, tako da dimenzije so v redu :D)

nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, ste našli model ozke mačje straniščne posip? Tudi jaz iščem :)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo