Vprašanja, razprave o izdelkih Lotion oculaire Ocryl

100% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Laurine
38 sporočila
laurine fr
Pozdravljeni, ali je ta izdelek priporočljiv za pritlikave kunci?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je primeren za vse hišne ljubljenčke, lahko ga uporabite za oči vašega zajca. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
JOEL
1 sporočila
joel fr
Ocryl je zelo dober izdelek za čiščenje predela okrog oči pri psih, mačkah in glodalcih. Pozor, lahko malo obarva dlake, vendar to nima posebnih posledic. Če se to zgodi, očistite s fiziološko raztopino, ki je poceni in ima enak učinek (ni agresivna do barve dlak).
Laurie
2 sporočila
laurie fr
Vsakodnevno uporabljam OCRYL za čiščenje oči in njihove okolice mojega 11-mesečnega bichona. Rjave lise okoli oči so skoraj izginile. Vendar pa so se zdaj po nekem času znova pojavile še izraziteje! Bi lahko bila za to kriva prehrana? Omeniti moram, da sem mu pred kratkim zamenjala brikete. Prej sem mu dajala brikete ORIGEN PUPPY, zdaj pa mu že 15 dni dajem brikete moje veterinarke, ki so primerne za mladiče majhnih pasem. Obe vrsti briketov sta zelo kakovostni. Dodati moram, da sem bila primorana uporabiti CONFORTIS za zdravljenje bolh, saj Jecko ne prenaša pipet. Bi bila lahko kaka povezava med ponovnim pojavljanjem neestetskih lis okoli oči in uporabo tega izdelka? Vsekakor sem opazila, da so se lise vrnile takoj, ko je bil tretiran s tem izdelkom. Obstaja kakšna druga učinkovitejša očesna losjon? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Težko je odgovoriti na vaše vprašanje brez ogleda rjavih madežev na vašem psu. Iz previdnosti vam vseeno svetujemo, da ga odpeljete k veterinarju, ki bo bolj usposobljen, da vam svetuje glede izdelka, ki je primeren za njegove potrebe. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
PAULETTE
8 sporočila
paulette fr
Pozdravljeni, Ocryl je izdelek za čiščenje oči vseh živali, vendar v nobenem primeru ni zdravilo.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo