Vprašanja, razprave o izdelkih Nylabone Extreme Chew Texture Bone : Okus Steak in Sir

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Ali lahko to pustimo zanj, ko nas ni? Ali ni nevarnosti kosov, ki bi jih lahko pogoltnil cele? Ali pa konic? Moj je požrešen in razen jelenjih rogov mu ne morem pustiti ničesar, ko me ni zraven! Hvala vam
David
2 sporočila
david fr
Noben problem, moj francoski buldog ima več te blagovne znamke, jih obožuje in potrebuje čas, da jih uniči...
Clara
1 sporočila
clara fr
Moj Cavalier King Charles pri 8 mesecih uniči vse, vendar ne tudi nylabone! Priporočam

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo