Vprašanja, razprave o izdelkih NutriBird P 15 Tropical Hrana za papige

100% stranke

priporočam ta izdelek

28 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
philippe
1 sporočila
philippe fr
Opazil sem, da so ekstrudirane brikete Nutribird 15 tropical spremenile barvo in da je vonj po žvečilnem gumiju, ki je bil prej prijeten, zdaj manj prijeten in bolj spominja na kisel (rok uporabnosti junij 2025).
Natacha
1 sporočila
natacha fr
Pozdravljeni. Rad bi vedel, če je ta prehrana primerna za senegalskega youyou papagaja. Če ne, kaj mi priporočate? Hvala. Lep dan.
antone
3 sporočila
antone fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, s čim lahko nadomestim P15 tropical, saj ga ni na zalogi za moja dva loriketa? Hvala vnaprej.
maryline
1 sporočila
maryline fr
Pozdravljeni, naš veterinar nam je priporočil to popolno hrano P15 tropical kot iztiskano hrano za naš par sivih žakojev, želeli pa bi izvedeti, ali je primerna tudi za našega novega papagaja, ki je rdečečeli amazonec. Najlepša hvala vnaprej.
angelique
1 sporočila
angelique fr
Pozdravljeni, da, primerno je za vaše papige (sive, amazonske...). Ne oklevajte in jim ponudite sadja in zelenjave ter oreščkov in arašidov v majhnih količinah. Lep pozdrav
SANDRINE
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, Da, že leta dajem P15 Tropical svojim sivim papagajem in moji amazonski papigi z modrim čelom, brez težav (to mi je prav tako svetoval veterinar, ker eden od mojih sivih papagajev ni hotel jesti sadja in zelenjave ter je zbolel, vendar je takoj sprejel pelete in od takrat je vse v redu). Prav tako jih dajem svojim mladim sivim papagajem, da začnejo z odstavljanjem, tako da jim v kletko postavim krožnik s peleti. Najprej se z njimi igrajo in jih nato postopoma grizljajo. Lep večer
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, brez problema! Že več kot 25 let hranim svojega sivega papagaja iz Gabona in svojo amazonsko papigo z Nutribird P15 Tropical (tudi po nasvetu svojega veterinarja). Ampak jim prav tako vsakodnevno dajem nekaj svežega sadja in zelenjave kot dopolnilo, enkrat tedensko pa mešanico semen. In seveda ne smemo pozabiti, da jim občasno (kot poslastico) privoščim cel arašid (njihova najljubša pregreha) :-)
Alex
6 sporočila
alex fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali je ta izdelek namenjen "mladičem" papig ali odraslim. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Hanane
1 sporočila
hanane fr
Pozdravljeni, za mladiče papagajev priporočam kašo, ker je bolj primerna. Ko dopolnijo eno leto, sem kupila ta izdelek, ki ga dajem svojemu paru papagajev, ki sta zdaj stara 2 in 5 let.
philippe
2 sporočila
philippe fr
Pozdravljeni, dojenčke hranijo starši oziroma jih hranijo z kašo in brizgo
Vanessa
1 sporočila
vanessa fr
Pozdravljen P15 za vzdrževanje P19 za rast mladih in tudi v času levitve in razmnoževanja Če je mlad ti priporočam P19 dokler ne prelevi
SANDRINE
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, to je izdelek, ki nadomešča zelenjavo. Moj papagaj je bil navajen na to, vendar je odrasel, to je podobno majhnim briketom. Za mladiče pa je nekaj drugega, vendar se ne spomnim imena.
anthony
1 sporočila
anthony fr
Pozdravljeni, tropikalni P15 je zelo dober ekstrudiran izdelek za papige in je namenjen odraslim živalim. Za mladičke je potrebno vzeti vzrejno pasto. Lep dan; Anthony
Delphine
1 sporočila
delphine fr
Kaj mislite s "dojenček"? Če je piščanec odstavljen, mu lahko to seveda ponudite, vendar bodite pozorni, če je bil odstavljen na mešanice semen, da jih zaužije dovolj, saj so pogosto manj privlačna. Idealno je, da vaši ptici nudite raznoliko prehrano: suha semena, namočena semena, kaljena semena, ekstrudirane izdelke, sadje... Koliko je star vaša ptica in katera vrsta je? Sem oskrbovalka živali in med drugim sem delala v centrih za vzrejo in ohranjanje papig.
Flora
1 sporočila
flora fr
Pozdravljeni, če vaš papagaj še ni osamosvojen (še vedno ga hranite s kašo), potem to ne bo ustrezalo. Če je vaš mladi papagaj osamosvojen, mu lahko to dajete. Mi uporabljamo p15 tropical za naše papagaje od osamosvojitve, zelo smo zadovoljni in naši papagaji to zelo radi jedo.
Teddy
1 sporočila
teddy fr
Pozdravljeni, te brikete lahko dajete mladičem papige, ki začenjajo jesti brikete (3/4 mesece).
michael
1 sporočila
michael fr
Pozdravljeni, to je namenjeno za odrasle, vendar je zelo dobro za sive papige iz Gabona. Srečno novo leto
Sebastien
1 sporočila
sebastien fr
Imam par Gabonskih sivih papig, kar je zelo dobro zanje, vendar so primerni za odrasle.
patricia
1 sporočila
patricia fr
Pozdravljeni, ne gre za odhod mladih grizlov, temveč za odrasle, ki se ne odzivajo kot drugi. Grizo postane odrasel šele pri 5 do 6 letih, zato jim lahko dajete mešanico po 6 mesecih, vendar to niso najboljše ekstrudirane hrane. Harrison's je boljša in imajo hrano, ki ustreza vsem starostnim skupinam.
FABIENNE
2 sporočila
fabienne fr
Pozdravljeni, svojemu sivi papagaju iz Gabona dajem to hrano, odkar je star 1 leto. Lep dan.
Nelly
1 sporočila
nelly fr
Dober dan,
P15 se lahko daje od 3. meseca starosti dalje.
Lep pozdrav,
Alex
6 sporočila
alex fr
Moj sivi papagaj iz Gabona je star štiri mesece. Moj vzreditelj mi je rekel, naj mu po porabi vreče s semeni dam ekstrudirano hrano. Hotel sem mu dati Versale-Laga, mislil sem, da se ta izdelek lahko da kmalu po rojstvu papagaja, ampak sem se zmotil. Hvala za vaše odgovore.
Magali
1 sporočila
magali fr
Pozdravljeni, p15 je zelo primeren za že odbite papige, ki že jedo semena po približno 5 mesecih. Če je vaš papagaj še mladič, med 1 mesecem in 6 mesecem starosti, uporabite pašteto, ki se daje z brizgo (pomembno je imeti vsaj osnovno znanje). Lep pozdrav
philippe
1 sporočila
philippe fr
Pozdravljeni, po mojem mnenju to ni za dojenčke. Pozor, nujno je obdobje prilagajanja, načrtovati je treba mešanico stare in ekstrudirane hrane 50/50 za en ali dva meseca. Eden mojih zelo nezaupljivih papagajev je potreboval skoraj 6 mesecev, preden je bil zadovoljen izključno z ekstrudirano hrano.
MYRIAM
1 sporočila
myriam fr
Pozdravljeni, jaz ga uporabljam za petletnega papagaja. Ta izdelek mu popolnoma ustreza,
KATIA
1 sporočila
katia fr
Dober večer, perutni mladiček katere starosti, moj osebno od 6 mesecev dalje, vendar zaužije veliko sadja, vse je odvisno od pasme vašega papagaja.
Alex
6 sporočila
alex fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je ta izdelek namenjen "mladim" papigam ali odraslim. Rad bi tudi izvedel, ali gre za ekstrudirano hrano. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
emilie
1 sporočila
emilie fr
Moja modro-čela amazonka ne sme več jesti papigejskih semen niti arašidov (težave z jetri), ali ji lahko dam ta izdelek ali obstaja kakšen bolj primeren?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek, tako kot večina živil za papige, vsebuje arašide. V nekaterih mešanicah za velike papige bo manj arašidov, vendar bo obrok manj uravnotežen, saj ne bo vseboval vseh potrebnih hranil. Če ima vaša ptica težave z jetri, vam priporočamo, da se posvetujete s svojim veterinarjem, ki vam bo lahko priporočil ustrezno hrano. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo