NUJNO! Tašča me obtožuje, da sem ukradel njenega psa!!

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Angélique
2 sporočila
angélique fr
Pišem vam to sporočilo danes, ker imam velik problem. Partnerjeva mati je kupila dva meseca starega psa. Težava je v tem, da ne ve, kako skrbeti za žival. Lily je stara komaj tri mesece, pa je že preživljala dneve in noči v majhni kletki, brez hrane, brez vode, brez sprehodov, brez igre. Osebno temu pravim zloraba! In ko ni bila v kletki, je morala ostati v svojem košu, ne da bi se smela gibati, sicer bi bila deležna kričanja... Nekega dne je tašča hotela prodati Lily. Vendar sva se s partnerjem zelo navezala nanjo. Zato nas je vprašala, če bi jo želela posvojiti, in kot si lahko predstavljate, je bil odgovor velik DA! Ker je partner še vedno živel pri svoji materi, je za Lily skrbel, kolikor je le mogel. Hranil jo je, se igral z njo, jo sprehajal, jo naučil osnovnih ukazov, čistoče in tako dalje. Na žalost je moral podnevi v šolo. Tako je za njo "skrbela" njegova mati. In spet je mala revica ostajala v kletki... Nekega dne se je partner vrnil iz šole in... ni bilo več nobene sledi o Lily. Ostala je le njena najljubša igrača na tleh... Njegova mati mu je pojasnila, da je bila naveličana "skrbeti zanjo ves dan", zato je našo malo Lily dala eni od svojih prijateljic. Ta prijateljica je Lily obdržala približno 7 mesecev, dokler ni imela zdravstvenih težav in ni mogla več skrbeti zanjo... Zato nas je poklicala, da bi ji našli novo družino... Na mojo veliko radost je ena od mojih prijateljic zelo prijazno pristala, da bo družina za našo ljubko malo kepico dlake! Partner, njegova mati, moja prijateljica in jaz smo imeli v mislih, da Lily vzame nazaj, ko bomo imeli svoje stanovanje. Od takrat so se razmerja med partnerjem in njegovo materjo poslabšala. Zaradi osebnih razlogov ne živi več pri njej. Danes me je obtožila, da sem ukradla "njenega" psa!! Na žalost je mala registrirana na njeno ime... Nismo imeli časa za spremembo, preden je bil partner vrgen iz hiše... Vendar za partnerja in mene ni nobene možnosti, da bi naš mali dojenček Lily šel nazaj k njegovi materi! Imava jo najrajši na svetu in NOČEVA, da bi bila ponovno zlorabljena, kot ko je bila mala... Še posebej, ker meniva, da njegova mati hoče psico vzeti nazaj samo zato, da bi jo prodala, kar se mi zdi grozljivo... To vse vam pripovedujem, ker imam eno vprašanje: kako lahko poskrbim, da naše malo srce ne bo šlo nazaj v roke te grozne ženske in da bo končno uradno najin pes? ... Prosila bi vas, da mi odgovorite čim prej, saj je to za naju zelo pomembno, ljubimo to psičko bolj kot karkoli in se zelo bojiva, da jo izgubiva in predvsem bojiva se prihodnosti, ki bi jo lahko imela... Razmišljava o tem, da bi vložila pritožbo zaradi zlorabe mladiča, mlajšega od 3 mesecev (in več), ampak ali bo to dovolj? Vnaprej se vam zahvaljujem za vaše bodoče odgovore in upam, da bom lahko mojega malo Lily stiskala v naročju, brez strahu, da jo izgubim...
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr

Pozdravljeni, lahko kontaktirate na primer združenje Stéphane Lamart, da bi dobili informacije na telefonski številki 01 46 81 54 64 ali fundacijo Assistance aux Animaux na številki 01 39 49 18 18. Veliko sreče in upam, da boste lahko obdržali Lily.

laetitia
2 sporočila
laetitia fr

živijo, koliko let je zdaj psička?

Angélique
2 sporočila
angélique fr
Pozdravljeni, v začetku tedna sem kontaktiral več združenj. In vsakič me je oseba napotila na drugo službo, ta me je napotila na še eno službo itd... Tako da je bilo to popolnoma nesmiselno... Punčka bo 30. julija stara 2 leti :)
laetitia
2 sporočila
laetitia fr

2 leti starosti, predvidevam, da je cepljena, razglistena in da jede?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo