nujno neločljivo

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
DENISE
7 sporočila
denise fr
<left> </left><left>Obnavljam svoje vprašanje </left><left>kaj točno potrebuje ena sama neločljiva ptica </left><left>ni določenega proračuna, želim si le, da bi bila srečna </left><left> </left>
Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

No, lahko ti najprej povem, da sam ločljivi papagaj ne bo imel tovariša in ne bo del para (za življenje), saj od tod izvira njegovo ime

Torej ti svetujem, da vzameš samca in samico in potem kupiš največjo kletko, ki jo lahko najdeš, potem potrebuješ še kotiček za dobre semena, vedno svežo vodo, igračke in če je mogoče, ga čim večkrat spustiš iz kletke

ampak res ti priporočam, da kupiš 1 samca in 1 samico, ker drugače boš ti postal njegov neločljivi tovariš in lahko umre od žalosti in samote, če nisi dovolj prisoten ali med vikendom

DENISE
7 sporočila
denise fr

Hvala za tvoj odgovor, vendar ima moj nezvesti prijatelj zgodbo, ki je samo njegova.

Našli smo ga v ribniku, kjer se je utapljal. Sploh nisem imela namena ga obdržati, saj ko prepeva, povzroča veliko hrupa, zato, dvojno pozdravljene ušesa. Že imam papagaja in veliko parko, zato je moj mož rekel stop.

Predvsem sem želela vedeti, če je kletka, ki naj bi jo prejela, primerna zanj.

Je visoka, vendar se sprašujem, če ti ptici niso možda ljubše daljše kletke? To je to.

Ampak nisem tako navdušena, da se preobrazim v ločljivega, še posebej ker ne vem, če je samček ali samička, kar je zelo težko ugotoviti

https://www.zoomalia.com/js/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo