nujno neločljivo
No, lahko ti najprej povem, da sam ločljivi papagaj ne bo imel tovariša in ne bo del para (za življenje), saj od tod izvira njegovo ime
Torej ti svetujem, da vzameš samca in samico in potem kupiš največjo kletko, ki jo lahko najdeš, potem potrebuješ še kotiček za dobre semena, vedno svežo vodo, igračke in če je mogoče, ga čim večkrat spustiš iz kletke
ampak res ti priporočam, da kupiš 1 samca in 1 samico, ker drugače boš ti postal njegov neločljivi tovariš in lahko umre od žalosti in samote, če nisi dovolj prisoten ali med vikendom
Hvala za tvoj odgovor, vendar ima moj nezvesti prijatelj zgodbo, ki je samo njegova.
Našli smo ga v ribniku, kjer se je utapljal. Sploh nisem imela namena ga obdržati, saj ko prepeva, povzroča veliko hrupa, zato, dvojno pozdravljene ušesa. Že imam papagaja in veliko parko, zato je moj mož rekel stop.
Predvsem sem želela vedeti, če je kletka, ki naj bi jo prejela, primerna zanj.
Je visoka, vendar se sprašujem, če ti ptici niso možda ljubše daljše kletke? To je to.
Ampak nisem tako navdušena, da se preobrazim v ločljivega, še posebej ker ne vem, če je samček ali samička, kar je zelo težko ugotoviti
https://www.zoomalia.com/js/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif